0 oy
1,025 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (558 puan)

Kizlar oncelikle geceden beri orta halli olarak akintim var ve sag kasigimda agri var iki gundur adetim biteli 8 gun oldu adet dongum 30 33 gun arasi ve adet gununden itibaren saydim 16.gunumdeyim ovulasyon testine daha bugun basladim bugun yaptim boyle cikti 

imagesizce yumurtlama varmi ?? Burda gorundugu kadr canli olarak bi tik daha silik duruyo ve kullanma klavuzunda ikinci cizgi ilk cizgi gibi tam net olacakmis silikse yunurtlama yokmus sizcede gorunurde oyle mi ?? Aksam tekrar yapsammi yoksa yarin mi yapsam ?

9 Cevap

0 oy
(1,259 puan)
Akinti sekline baktinmi esneklik varmi eline alip bi bak  uzuyorsa tamda zamani canim 
(558 puan)
Canim yazdim ya cok cok yogun degil akintim oyle bakamadim
(1,259 puan)
O zaman zamani gelmemis canim ama yinede sen takip et tabi insallah ennkisa zamanda bebis haberini aliriz
(558 puan)
Insallah canim ya 2 aydur deniyoruz 3. Ayimiz bakalm allahn izniyle bu ay tutar hamis olurumu bende :)) Bu hafya yumurtalma haftam hafta sonunda kadar bu testi yaparim artik :)
(1,259 puan)
İnsallah canim 2 gunde bir olursa yuksek ihtimal tutar sperm 3 gune kadar bekliyo zaten rabbim tez zamanda yuzunu guldursunn canimm :))
(558 puan)
Amin canimm aminn insallah sagolasin :) evet dedigin sperm 24 48 saat icerde yasiyomus :)
-Reklam-
0 oy
(92 puan)
Canm aksam yapma bugunu degerlndir ne olur olmaz yarin tekrar yap
(457 puan)
İnş hayırlı bir şekilde olur bebeğin canım
(558 puan)
Amin canim hayirlisi insallah ;)
(457 puan)
Her gün ilişkiye gireceksen eşine aktarcidan Mesir macunu al yedir Sperm sayısını çoğaltir ve ilişki sonrasindq ayakları dik yukarı içeri doğru girsin 15 dakika kalsın ben hiç tuvalete girmiyordum üzerimi gidiyordum kalkmadan yatarken yavaşça ve sabah gusul alıyordum çok faydasını gördüm canım
(558 puan)
Bende son zamanlarda iliskiden sonra ayni dedigin gibi ayaklarimi duvara yaslayip yatakta oylece bekliyorum 15 20 dkk ve bende lavoboya gitmiyorum temizlenmiyorum banyoda yapmiyorum ertesi gun yapiyorum .
(457 puan)
O zaman olur inş en yakın zamanda canım
0 oy
(341 puan)
Bende ovulasyon testiyle hamile kaldım. Benim t çizgisi c yere koyu çıkmıştı. 2 aydır takip ediyorsan az olsa kendini bilirsin tahmin edebilirsin  yumurtlamayı. T çizgim kıpkırmızı oldu ama o ay hamile kalamadım sonraki ay kaldım. Benim ki t çizgim kıpkırmızı yada c yere göre bir tık koyu çıkıyordu. Benim adet döngüm 24ile 28 arası değişiyordu kürtaj olunca. Bende garanti olsun diye kaçırmamak için adetim biter bitmez başladım ovulasyon testine. Birde ilişkiden sonra bir saat kalkma ayaklarını kaldır. Eger tereddüt ediyorsan yumurtlama olup olmadığını gibi ilişkiye gir. Zaten özür dileyerek söylüyorum sperm 48 ile 72 saat arası canlı kalabilir. 
(341 puan)
Kendine saat belirle ben akşam üstü 3 4 saat arası yapıyordum. Test yapmadan 3 4 saat öncesinde sulu bir şey tüketmedim. Miratech pahalı ama iyi marka. İnternette uygun fiyata çok sayılı olan testlerde iyi.
(558 puan)
Bende bi kere hamile kaldim evlendikten 2.bucuk ay sonra o zaman hic bu testi bile yapmadan sonra kurtaj olmak zorunda kaldim maalesef simdi onun uzerinden 5 ay gecti bu ayla birlikte 3 ayimiz deniyoruz benim adetime gore yumurtlama haftam bu haftam ve dedigim gibi kasik agrilarim basladi bide akintim bende ful bu hafta bu testi yapim dedim . Gecen ayda yaptim bu testi ama gec yada bilmiyorum zamansiz yaptim bi kere ayni boyle cikti onun oncesinde c bolgesinde bi tane cizgi cikmisti simdide boyle yumurtlamam bugun degilse bile cok yakin diye dusunuyorum ve anliyorum beden halimi izleyerek .
0 oy
(362 puan)
Ovulasyona geç başlamışsın 10. Günden itibaren başlamak gerek çünkü testte ki ikinci çizgi baştaki gibi kopkoyu olması gerek şimdi yumurtlama ya olmuş geçmiş ya da yakın diyemem testi  üst üste denemen gerekli idi 
(558 puan)
Biliyorum oylede olabilir canim ama .. Hani doktorlar kendinizdeki degisikleride dikkate alin diyor bende dunden beri kasik agrisi vardi bide akintimda olmaya basladi ve adetime gore benim bu hafta yumurtlama haftam bende bugunden itibaren hafta sonuna kadar bu testi yapma gereksinimi duydum
0 oy
(723 puan)
Bu haftayı bos gecirmeyin derim canim
(558 puan)
Evet mutlaka degerlendirecegiz bu haftayi cnm ;)
(723 puan)
Stresli de olma tutar Allah'ın izniyle canm :))
(558 puan)
Insallah canim insallah bu ay tutar :) yok cok sukur hic stresli degilim :))
0 oy
(1,755 puan)
Baslamis canm buyuk ihtimal yarin rsit koyulukta olur sen basla calismalara
(558 puan)
Bencede oyle basliyacagim hemen :))
0 oy
(657 puan)
Yarın bidaha yap ya daha koyu çıkacaktır ya da öncesinde çatlamışsa silik çıkar o yüzden değerlendirmek de tabiki fayda var:)
(558 puan)
Daha once catladigini zannetmem cunki iki gundur kasiklarimda agrim ve akintim var daha once yoktu
0 oy
(540 puan)
Daha degil canim ama iki uc gun icinde yumurtlarsin yarin testi tekrarla 
(558 puan)
Aynen oyle yapacagim insallah
0 oy
(22 puan)

Merhaba,


Benim de 2 gündür aynen böyle çıkıyor T çizgisi bir tık daha silik çıkıyor.Ama akıntım başladı ve uzuyor bence yumurtlamak üzereyim.Bu arada adet döngüm aynı senin gibi 30-33 arası.Bu ay 12 mayısta regli oldum ve 11. gün itibari ile gün aşırı ilişkiye girdim.Bu arada da eşim böyle şeylere çok karşı takip ettiğimi bilse çok kızar :) ona göre takip strese sokuyor bunun için de gereksiz.Ben ise çok heyecanlıyım bu ay adet zamanımı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum hatta şimdiden planlar yapıyorum hangi gün gebelik testi alayım diye hatta babalar gününde ona böyle bir hediye vermeyi çok çok isterim.


Kullandığım test markası laboquick bu arada kızlar, var mı haberler sizde ?


Bir de bundan önce ayağımı havaya falan kaldırmıyordum tabi direkt duşa koşuyordum (tuvaletimi  yapmıyordum bi tek) şimdi ona da dikkat edicem inşallah bakalım hayırlısı ile bu ay mutlu haberi almak istiyorum

647,838 soru

3,415,302 cevap

4,245,770 yorum

183,107 üye

...