0 oy
404 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (229 puan)

Kizlar bebek icin birseyler almaya ne zaman basladiniz? Biz daha cok kucuguz ama insanlar bebek hazirligi nasil gidiyo falan diye sorunca kotu hissediyorum kendimi daha erken oldugunu dusunuyorum ben.. 

Gebelik haftası 13

10 Cevap

+1 oy
(507 puan)

Cinsiyet ti öğrendikten sonra başla . Daha çok erken  

-Reklam-
+1 oy
(827 puan)

22 haftalik gebeyim. Ben kiyafetleri aldim. Bebek arabasi ve bebek odasi arastiriyoruz. Ama daha cok eksigi var 7. Aya kadar tamamlamayi dusunuyorum. 

(229 puan)
Cok ideal bence
0 oy
(46 puan)

24 haftalik olduk ama hala baslamadım ben 

(229 puan)
Bencede aslinda normal olani o amaa
0 oy
(174 puan)

Bence de erken canım hem  bazen cinsiyette karışıklık oluyo bende  cok hevesliyim ama bekliyorum:)

(229 puan)
Ya ben acikcasi cinsiyete gore yapmak istemiyorum ama erken gibi geliyo bana ne bilim bi tane kaybettik biz 17 haftalikti ondan korkuyorum simdi. Onada bisi yapmamistim ve iyiki yapmamisim demistim. Yapsaydm gorunce mahvolurdum daha cok.
(174 puan)
Başın sağolsun canım  bende 2 aylıkken kaybettim ALLAH  kimseye yasatmasin herkese  çocuğunu sağ  salim kucağına almayı nasip etsin ben öncekine biseyler yapmstm evet görünce daha kötü  oluyo insan cok şükürki bi daha verdi  rabbim ALLAH  sağlık versin :)
(229 puan)
Aminn kuzum. Basimiz sagolsun nasipleri yokmus demek ki napalim Allah beklediklerimize uzun saglikli bereketli omur nasip etsinnn
(174 puan)
Aminn insallah canımm  cümlemizinkini  ınsallah :)
0 oy
(2,896 puan)

Çok erken canım ilk hamileligimde 28.haftada bebek odasını yapmıştım.25.haftadan sonra yavaş yavaş almıştım kıyafetlerini 32.haftada herşeyi hazırdı.

(229 puan)
Sukur normal olani buldum :) bende sorun yokmus anladigim kadariyla :)
(2,896 puan)
Canım normal olanı bu ışte insanlar heyecanlanıyor onlarida anlıyorum ama dünyanin binbir türlü hali var ben 7 ay a kadar bekledim yani.
(229 puan)
7. Ayda bi hastane cantamiz olsun yeter diyorum cunku biz nasip olursa normal dogumu beklicez ne olur ne olmaz gibisinden.. insanlar tam mualefet canim masallahh
(2,896 puan)
39+2 de normal dogumumu yapmıştım canım.şimdi 11+1 im 32.hafta hastane çantamı hazır ederim
(229 puan)
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin kuzum insallahh
0 oy
(484 puan)

35 haftadayım bi kaç zibindan başka bisey almadım şahsen:))) 

(229 puan)
:)) bosverin Allah askina ciplak kalcak degil ya bebis :)
Aynen yaaa. Ikinci bebeğim ve ilkinde de çok fazla alışveriş yapmadım  yazın ortasında doguyo zaten havalar sıcak zibindan başka bisey giyemiyor. Beşik dersen nereye koysan orda uyuyor çokta kasmamak lazim
0 oy
(1,322 puan)

Sizin henuz erken cinsiyetini ogrenince ufaktan baslarsinz bn 29 haftaligim hemen hemen hersey bitti sadece beşik kaldi onuda doguma yakin almayi dusunuyorm evde yer kaplamasn die

(229 puan)
Allah icinize sindirsn insallah :) oh rahatladm valla
(1,322 puan)
Birde cok fazla kiyafet almayn zaten cok cabuk buyuyorlar birini giydiremeden digeri kuculuyir oylece dolapta kaliyor bnm kizim olacak oncedende kizim vardi ilk kizimdan o kadr cok kiyaft kaldi ki giydrmedigm yada az kullanilan onlarla idare edecegm yeni seyleri cok az aldm sizde doldurmayin bosa masraf ;)
(229 puan)
Ewt onuda cok dusundum. Yigenim elimde buyudu gorumcemin cocuklari ayni sekilde hep tecrube ettim dolabin bi kosesinde kalmalarini.  Tesekkurler tecrubeni paylastigin icin kuzum annelik hevesine kapilmamak gerek babayi yormamak gerek sanirim :)
(1,322 puan)
O hevese kapilmamak cook zor heleki kızın olursa o kiyaftler lutfen beni al die yalvariyor resmen ;)) ama nefsimize yenik dusmemeliyiz ;)
0 oy
(842 puan)

Araştırıyorum kafana yatmaya başlayınca alacağım dersin ;-)

(229 puan)
Tesekkurler fikir icin kuzum :) bence anneye karisilmamali ama millet masallah bizden cok telasli
0 oy
(3,293 puan)

Olumsuz düşünme canım, erken bişey olur diye. Hoşuna giden bişey oldukça al ben de bugün ilk alisverisimi yaptım :) bebek taşıma çantasıyla, hastane çantası aldım. 6 aylık hamileyim

(229 puan)
Allah bizede o gunleri gostersin insallahhh :) mutlu huzurlu kullanmak nasip olsun evladnla. Bi emzik aldi babasi uguru olsun diye hediye olarak. Ama cogunluktan anladigim kadariyla daha rahat 2 ayimiz var bizim :)
0 oy
Daha erken ama araştırmalısn hangi mağaza daha uygun daha kaliteli bn her bebek mağazası gördüğm yere giriyodum 20. haftamdan sonra güzel şeyler görünce alıyodum şimdi 34 hafta olduk bi kaç eksiğimiz kaldı ama hava çok sıcak bunalıyrm yalancı sancılarm oluyor bi an önce doğursam keşke Yaz hamileliği hiç çekilmiyo
(229 puan)
Biz o yonden sansliyiz galiba kis bebegi olcak nasipse. Benimde agirlasmalarim sonbahardan sonra baslar sanirsam.. ben daha cok toptan taraftariyim ondan galiba sorun gibi geldi bana bu is millet sormaya baslayinca :(
Bende toptan hepsini bı kereden alma taraftariyim. Ben öyle yapacam .  A Z ye bebek tüm eşyasını bulunduğu mağazaya girip çıkmak   .

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 541 göst.
0 oy
10 cevap 218 göst.
0 oy
4 cevap 91 göst.
3 Eylül 2023 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Fdmbybrs (57 puan) sordu

648,114 soru

3,416,271 cevap

4,246,735 yorum

183,187 üye

...