0 oy
409 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (193 puan)
düzenledi

Kızlar ben sezarynla doğum yapocam büyük ihtimalle şuan 33 haftalık olduk bu haftaya kadar hiç alttan muayene olmadım eğer sezaryen olursam yine de alttan muayene eder mi acaba .çok utanıyorum ve çokta merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim:)

6 Cevap

+1 oy
(433 puan)
Valla mjayene edermi etmezmi bilmiyorum ama sen yinede tedbirli git :))
(193 puan)
Zaten genital bölge mi hiç göremiyorum ne yapcam bilmiyorum
(433 puan)
Ben kuafore gidiyorum ya bende goremiyorum gòrsemde beceremiyorum zaten evlenmeden önce kendime agda yaoarken alt tarafimi yırtmıştım 5 tane dikis atmislardi ahahahahahahahay
-Reklam-
0 oy
(191 puan)
Ben 26 haftaligim wimdiden goremiyorum))) ayna kullan canim
0 oy
(507 puan)
Sezeryan olacaksan alttan bakmazlar ama zaten ameliyat esnasında ameliyat sonrası bir gun boyunca kanamani kontrol için sürekli altına bakiyolar illaki temiz bi şekilde gitmek çok önemli alttan muayene normal dogumda açılma varmı onu kontrol amaçlı yapılıyor diye biliyorum. Allah yardimcin olsun sağlık la kavus bebeğine 
0 oy
(1,349 puan)
Sezeryan olsan bile görecekler canım o sondayi takarken çıkarırken vs. Bende ilk kızımda 34 haftada doğum başlamıştı acile gittiğimde baktılar ilk kez alttan sonra durdurmaya çalıştılar bi defa daha baktılar durmamıştı sezeryana alındım ertesi gün apar topar sezeryan da da tamamen çıplak oluyorsun sanırım görüyorlarmış göğsüne biseyler yapistiriyorlarmis falan ben hıc hatırlamıyorum genel olmuştum. Odaya çıkınca da sondayı çıkarmaya 2 hemşire gelmişti onlar da görmüş bulundu. 
0 oy
(1,463 puan)
Yok cnm etmiyor ben 36 oldm doktora gittim normal de ediyoruz ama sezaryen de etmiyoruz dedi yani etmiyorlr ama doğum zamanında sonda falan takiyolr yani alttan bakar mı o gün bilmiyorum benim ilki normaldi bu sezaryen 2 hafta sonra doğumum bilgi veririm sana yasayim görim...;)
0 oy
(1,115 puan)
Sezeryan olacagı kesinse alttan muayene etmezler..Ama benim gibi ne olacagı belli olmamışsa hem alttan muayene ederler acıklıga bakarlar hem sancıya bakarlar nstde , sezeryan olacaksan bakmazlar alttan. Ama sezeryan ameliyatında ameliyat önlüğü giydiriyorlar, çıplak şekilde gidiyorsun ameliyata, sonda falan takılıyor. Sondamı erkek hemşireler taktı. Ne kadar bayan doktor tercih ettiysem de mutlaka erkege denk gelir. 

İlgili sorular

652,229 soru

3,432,147 cevap

4,265,021 yorum

184,340 üye

...