0 oy
377 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (132 puan)
Gunaydin annisler adetime 9 gun var ama sol kasigimda icten icten batma sizi var bebis varda yerlesmeye mi calisiyor acaba erken mi yoksa hislerim 

2 Cevap

0 oy
(241 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canım bende iki hafta kala hissettim kasıklarımda ağrı batmalar. Arkasından göğüsler şişti ağrısı çok kötüydü. İki gün kala kan testiyle öğrendim. Olabilir yani. Az daha bekleneni öneririm. Daha önce oldu kaç kez hüsrana uğradım aile hekimim dahi eşimle aynı tavır yoktur yoktur. Bu sefer var biliyorum bir test değil mi yaptırmak istiyorum diye direttim varmış. İnşallah sizinde vardır:)
(1 puan)
Ben adetimden önce halsizlik iştah kaybı yaşadım adetime yakın da aynı şekilde adet ağrıları göğüslerde hassasiyet hissettim bulantılarım vardı ara ara ama eşim yurtdışına gideceği için üzüntü stres sandık aferim 10 gün geçti artık şüphelendim test yaptım hamileyim birde benim normal yollarla kalma ihtimalim sıfırdı sıkıntım vardı bence biraz bekle test yap rabbim gönlünüze göre versin insaalah bana da dua edin cuma günü kalp atışı için gideceğim insaalah duyarım
(241 puan)
Stres yapmayın bizimde önce kesemiz görünmedi stres yaptım. Sonra kese göründü kalp atışı derken onuda duyduk. İnşallah sizde duyarsınız çok dikkat edin. Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
-Reklam-
0 oy
(1,306 puan)
Benimde adetine 10 gün kala kasıklarımda aynı sancı vardı. İğne batiyormus gibi. Herkes soğuk alginligidir dedi, alttan muayene oldum hiçbir şey çıkmadı. Ama adet olacağım gün açık kahve, ertesi gün açık pembe akıntı geldi. Aynı gün test yaptım pozitif çıktı. 
(132 puan)
Ins benimde oyle olur

650,319 soru

3,424,561 cevap

4,256,738 yorum

183,777 üye

...