0 oy
266 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
düzenledi
30 haftalık hamileyim ve oğlum ters duruyor. Ben sezeryan olmak istemiyorum bu haftadan sonra döner'mi. Benimle aynı durumu yaşayan var'mı? Dönmesi için yapılması gereken bir şey var'mı

8 Cevap

0 oy
(867 puan)
38 e kadar donme ihtimalli var merak etme Allah' büyük hangisi kısmetse o olur ama genelde ters dönenler muhakkak gidip yakın tanıdık bilindik bir kadının yanına gidip masajla duzeltiyorlar sana yanlış örnek olmak istemem ama çevremde çok yapan var doğuma gideceği gün yapıp doğum yapan var ama sen yine bekle 38 kadar dönme ihtimali hala var.
-Reklam-
0 oy
(24 puan)
Benim 34 de hala ters 38 kadar yolu var içinizi ferah tutun ins 
0 oy
(186 puan)
Benim 30 da dogum durusundayken dun doktora gittim tekrar ters donmus suan degisiyor son haftana kadar belli olmaz ki senin yapabilecegin zaten birsey yok bosuna kendine sorun yapma canim 
0 oy
(523 puan)

Benim oğlumda 28+2 den beri tersti 32. haftamda da aynıydı galiba dönüyor bazen teknelerini midemin etrafında göğsümün altlarında hissettiğim oluyor inşallah dönmüş olur:) bu arada 33+6 oldum:)

Ama bir sıkıntım da en son kontrolde dr.um bebeğimin suyunun sınırda olduğunu söylemişti

İnşallah biraz olsun düzelmistir. Bende normal olsun istiyorum ama nasip diyelim artık nasıl gelmek isterse öyle gelir diyorum:)

0 oy
(170 puan)
Bana da haftalarca sezeryandan bahsetmişti doktorum bebeğin başı yukarda kendini sezeryana hazırla dedi bi kontrolünde döndüğünü söyledi ama haftasını tam hatırlayamıyorum 32 gibi bisey di sanırım çok mutlu oldum 2 haftadır da  bebeğin kilosu fazla(3500 neresi fazlaysa ) sezeryan diyor yani hiç belli olmuyor kuzum böyle şeyler sen kendini kasma üzülme sezeryan da çok kötü bişey değil bebeğin sağlıklı olsun da. 
(1,625 puan)
Kuzum doktora bakma sen 4 kıloya kadar yolu var kı bedenın ona gore hazırlar kendını bebek 4.500 felan olurda anlarım 3.500 den baslıyolar ırı bebek dıye sonra bı doguyo kı mınıcık kedı gibi ultrason yanıltabılıyor.
(170 puan)
Kolayına geliyor sanırım doktorların sezeryan yapmak
(1,625 puan)
İşte bu yüzden gebelerımızın artık bılınclenmesı dogumuna sahıp cıkması gerekıyor.bundan sebebde ne gibi durumlarda sezeryan yapılır bılmesı gerekıyor.dogum anında ne yapması gerektıgını bılmesı gerekıyor
(170 puan)
Ebe okulunda hepsini anlattı ebeler şiddetle normal doğum tavsiye ediyorlar ama doktorlar bebeğin hayatı diyerek anneyi sezeryana mecbur bırakıyor. Anne herşeyin farkında olup kabul etmemekte dirense bile eşleri ikna etmek zor oluyor cevremde ne kadar anne varsa hep sezeryan olmuş buradaki doktorlar normal yaptırmıyor ve bu çok can sıkıcı
(1,625 puan)
İşte canım bu noktada annenın kararlı olması ve dogumunu yönetebilmesi gerekıyor bebegın kalp atıslarında sıkıntı yoksa annede herhangı bır sorun gozukmuyosa anne hayır dıyebılmelı cok ınce bı cızgı bu ınan.Maalesef kı doktor sorumluluk almak ıstemıyor.Bu durumda doktoruna sorumluluk bana aıt ama bana yardımcı olun demek grrekıyor sanırım.
0 oy
(421 puan)

Benim 35 de döndü. Bol bol evde emekle döner. :)

37+4

0 oy
(1,625 puan)
Döner tabi canım sezeryana giderken bebegı dönen bile var son anda.Bu durumda secde pozısyonunda popo sallama hareketi var onu yapabılırsın yada tecrubelı bazı ebeler var bazı teknıklerle dondurebılıyorlar onları bulup yardım alabılırsın. 
0 oy
(1,234 puan)
Bende  34+1haftalığım benimde oğlum halen ters perşembe kontrolüm var bakıcam donmusmu diye doğuma kadar bekliyecem hayırlısı olsun .

İlgili sorular

650,919 soru

3,426,926 cevap

4,259,391 yorum

183,974 üye

...