0 oy
379 göst.
Doğum kategorisinde (842 puan)

Doğuma 20 gün kaldı. Doğum sonrası yazlığa gideceğiz. 40 gün deniz yok biliyorum ama evde sıcaktan bunalmaktansa yazlıkta serin serin oturur iki insan görürüm dedim. Hem de bu 39 derece sıcakta bebekte rahat olur. Yazlıkta emzirmek için ne tür kıyafet alayım yanıma. Emzirme kolaylığı olsun diye.

Gebelik haftası 35+4

2 Cevap

+1 oy
(842 puan)

Tecrübeli anne de yok anlaşılan yardım edecek.

Ebebek gibi sadece çocuk ürünleri satan yerler
Emzirme atleti sütyeni o sıcakta isilik yapar. Püfür püfür essin. Kuşadası Yazlıkta bahçeli veranda var tüm günü orda geçireceğim.
(846 puan)
Canım çamaşır takmazsan göğüslerin sarkabilir yıne de sen bilirsin ama.
(842 puan)
:) sarkma yapacak kadar değil 80 yeni oldular. Meme pedleri rahat ettirir diyorum pamuklu:)
(846 puan)
İyi ozaman canım. Biyerde okumuştumda göğüsler buyuyor sonra normal bedene dönerken çamaşır kullanılmazsa sarkma yapabiliyormuş. Herkesin rahat etme biçimi işte bende camaşırsız hayatta duramıyorum, sıksa da o çamaşırı giyincem illa=)
-Reklam-
+1 oy

Düğmeli tabikide emzirme atletleri ve sütyenleri de olabilir ama dışarda emzireceksen e bebekte satılan boyundan geçirilen önlük tarzı bişey var onu alabilirsin nettan bakabilirsin sen nasıl rahat edersen öyle bunun için tavsiyeye ihtiyacın olduğunu sanmıyorum rahat ol sadece ben anne değilim bebek markette gördügüm kadarıyla ve blogrlar böyle yazıyor

(846 puan)
Evet o emzirme önlüğünü kesinlikle öneriyorum. Kadın da olsa göğsün gösterilme taraftarı değilim. Bazı kadınlar şap diye çıkarıyor göğsünü hiç hoş bi görüntü olmuyor
Önlük aldım, sütyenler o sıcakta yakıyor. Şimdi bile giymiyorum. Elbiselerim kendinden sütyenli
Çok var ama ben sadece e bebeğe gidiyorum birilerine hediye alırken falan görüyorum bide avm de gezerken indirimlerine denk gelirsem eve stok yapıyorum hediye ediyorum çevremdekilere çocuğu olunca mesela birkaç ay önce büyük bir indirime denk gelmişti ürünleri de gayet kaliteli 40 tl lik penye battaniyeleri 10 tl ye almıştım hemde öyle düz sade ürünler değil gayet emek verilmiş ürünler o arada görüyorum mama termosları falan vardı atıyorum hemen o tarz şeyleri listeme :))
Emzirme sütyenleri yakıyor mu bwn şuan bile kullanıyorum çok rahat pamuk zaten ve destek olmadığı için iyiyim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 215 göst.
0 oy
2 cevap 194 göst.
0 oy
1 cevap 143 göst.
0 oy
6 cevap 183 göst.

647,852 soru

3,415,351 cevap

4,245,831 yorum

183,111 üye

...