0 oy
548 göst.
Doğum kategorisinde (230 puan)
2 gün önce bebeğimin sarılık olduğuna dair post açmıştım herkes yardımcı olmaya çalışmıştı Allah razı olsun bepsini uygulamaya çalışmamıza rağmen bugün sarılıktan hastaneye yatışımız yapıldı.. ancak çok güzel bir uygulamayla karşılaştık çok şükür cidden dua ediyorum yapanlardan Allah razı olsun.. fototerapiyi özel odada yapıyorlar ve bizde anne baba olarak yanında kalabiliyoruz.. hatta nasıl uygulayacağımızı bize gösterdiler ve gittiler kendimiz doyuruyor altını temizliyor ve yerine koyuyoruz ağladığında müdahale edebiliyoruz çocuk hemşireleride arada gelip sıkıntı olup olmadığına bakıyorlar.. yalnız çocuğum kuvezin içinde uyandığında korkuyor ve çok ağlıyor çıkmak istiyor dua edin inşaAllah.. öğlende yatışımız yapıldı sabah değerler normal aralığa dönerse çıkacağız inşaAllah.. Konak Hastanesine buradan tekrar böyle bir uygulama yaptıkları için teşekkür ediyorum..
Gebelik haftası Doğum

3 Cevap

0 oy
(245 puan)
Ya bizde de öyle bir uygulama vardı ablamın kızında bizede anşattılar kimse küvezr koyarken gözlüğünü takın demedi.. Hani ona dikkat edin insallah göze zararlı.. Allahtan ablam biliyordu.. Gereksiz bir ayrıntı ama belki sizede demeyi unutmuslardır diyr yazayım dedim 
(230 puan)
Hemşire baştan gelip herşeyi anlattı gözlüğünüde kendisi taktı sağolsun.. çok sağolasın uyarı için
-Reklam-
0 oy
(2,428 puan)
G.olsun canim insallh cikarirsin yavrunuu ne guzell .:-)) 
(230 puan)
Allah razı olsun az önce kan alındı inşaAllah düşük çıkar
0 oy
(326 puan)
Geçmiş olsun. Sabaha çok düşmüş olacak inşaallah bizde 16 dan 12 ye düşmüştü bir gecede. Bizim devlet hastanesinde de  o şekildeydi valla. Baba olmuyor tabi ama geceye kadar yanımdaydı oda da 4 kuvöz vardı ama kimse yoktu bizden başka. Çoook uzun bir geceydi. Ay aklıma geldi demişlerdir belki bana onu demeyi unutmuşlardı ben sorunca söylediler. Yanlardaki ellerimizi içeri soktuğumuz küçük camları arada açıp hava girmesini sağlayın. İçerisinin oksijen ve ısısı ayarlı ama bebeğim çok hızlı nefes almaya başlamıştı sıcaktan camları açabılecegımı soylemıslerdı. Size sıcak geliyorsa bi soraraınız. Çok nilmişlik yapmış olmayayım da ben demesem demiceklerdi banada o yüzden şey ettim. Allahım yardımcınız olsun dua ile kalın.. 
(230 puan)
Allah razı olsun canım bizim cam yok ayak ve baş kısmı açık bir kuvez.. devlettede varsa bu imkan çok güzelmiş

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 291 göst.
0 oy
8 cevap 288 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.

650,076 soru

3,423,633 cevap

4,255,582 yorum

183,724 üye

...