0 oy
316 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (87 puan)
Merhaba anneler 18 haftalık hamileyim normalde bebeğim sabah kuranı kerim okumaya gidince okuma başlayınca kıpır kıpır olurdu.. Bugün hiç haraket etmedi ve hala etmiyor... Doktora gidecektim bugün 1 aydır görmüyoruz bebeğimi onun heycanı stresi çok fazla oldu gece bile uyayamadım neden böyle oldum bilmiyorum.. Acaba bebek hissetmiş olabilir mi hiç hareket etmiyor

3 Cevap

0 oy
(55 puan)
Büyük bi ihtimal hissetmis yavrunuz heycaninizi :) benim bebegimde tarama testinde doktor karnimi dürte dürte kipirdatmisti sonra bana derin nefes alip kendimi rahat birakmami felan söyledi cok skiormusum kendimi farkinda olmadan :) 
(0 puan)
İnşallah öyledir canım.. İlk gebeliğim o yüzden fazla heycanlıyım galiba :)
-Reklam-
0 oy
(40 puan)
Ben 19 haftalikken bebeyim haraket etmemisdi sancilarim vardi aksami heyecandan uyuyamamistim inaniyormusun tatlim

Ultrasiona girdik hemde tok gitmisdim yani bdn bebeyim sirti  donukdu hic haraket etmedi conmedi ben minik uzunu goruyum onun diye.hissetmisti heyecanimi cinsini bile gosdermedi annesine .o andan artik heyecan yapmiyicam dedim kendime soz verdim ve gecen hafta gitdim haraketdeydi sukurler olsun gecenide uyumustum rahattim sadece ayrintili renkliye giricektim diye biraz heyecanliydim kendimi birakdim ne herseyine bakdik.cok strees heyecan yapinca hiss ediyorlar canim o uzden rahat ol 
(87 puan)
Çok sağol canım.. Demekki yanlız değimişim. Bu şekil olunca çok korktum aklım hep karnımda hareket etti edecek die bu şekil beklerken daha çok stres oluyor insan.. En iyisi dediğin gibi heycan yapmamak.. Önceden hep 15 günde bir gittik doktora bizim isteğimizle dayanamadık 1 ay bekleye.. Doktor bu sefer 15 gün sonra gelmek yok 1 ay sonra gel ki büyüdüğüne iyice şahit ol dedi.. Belki de ilk defa bu kadar uzun bekledik ondan da olmuş olabilir :)
0 oy
(590 puan)
Ya bunu gördüğüm çok iyi oldu ben daha önce iki kez düşük yaptım her kontrole gittiğimde kalbim çıkacak gibi oluyordu acaba iyi mi kalp atışı falan derken iki kez gitmiştim iki hafta ara ile birinde sırt üstü yatıyordu zor güç son anda yan dondu cinsiyetini gördük diğerinde sadece ayaklar yukarı kısımda yatiyordu hareket etmedi bir daha ki kontrole sakin gideyim :)
(0 puan)
Bende yorumları okuyunca rahatlıyorum :) bende 1 kez kürtaj oldum galiba hep kaybetme korkusu oluyor canım ondam bu stres heycanımız.. Allah yavrularımızı bize bağışların onları korusun inşallah..
(590 puan)
Amin canım inşallah ya . Aynen öyle kaybetme korkusu

650,164 soru

3,423,938 cevap

4,255,963 yorum

183,741 üye

...