0 oy
289 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (54 puan)

7+2 deyim bulanti icin tavsiyeleriniz nelerdir hap disinda

Gebelik haftası 7+2

7 Cevap

0 oy
(78 puan)

Limon olabilir ama fazla yememek  koşuluyla:/ 

(54 puan)
Limonu hic duymamistim kabuquyla mi yenmeli
Yok canım suyunu emebilirsin ama çok aşırıya kaçma bebege zararlı diye biliyorum
(54 puan)
Tamam canim cok tesekkur ediorum
-Reklam-
0 oy
(149 puan)

Çubuk krakerr :) şahsen evin her odasında var tuzlu tuzlu mideye iyi geliyor 

(54 puan)
Benimde ewin her yerinde:) ama artik kesmio baya coqaldi bu kadar deildi bulantilar
Allah yardimcin olsun zor valla
(54 puan)
Amin insallah hepimizin Rabbim yardimcisi olsun canim
0 oy

Zencefil bulantiyi kesiyo diyorlar. Ben kusamiyordum. Sadece bulantim vardi o yuzden rahatlayamiyordum. B6 zencefil vitamini verdi doktorum direk ayni gece rahat rahat uyuyabilmistim oneririm. Ilac diye bakma.zaten doktorlar ilac vermez hamilelere. Vitamin ,takviye edici gida verir ve bunlarda bebege zarar degil.aksine yarardir. Gerekirse kullanacaksin.

(54 puan)
Bendede ayni sorun kusabilsem cok rahatlicam qibi ama olmuo:/
Yarin doktoruna gidebilme ihtimalin yoksa, eczaneden dedigim vitamini al. Rahatlayacaksin emin ol. Adi ; Lady feliz B6 vitamini. Ben yatip kalkip bu vitamine sukrediyorum.. ama doktoruna yinede sor tabiki.
(54 puan)
Suan B6 B12 Folat kullaniorum ekstradan onuda kullanmamin sakincasi olurmu
B12 folik asit ilk 3 ayda veriyor doktorlar evet fakat b6 da vermis zaten ama ne amacla vermis sana bilemiyorum. Bulantin icinmi veya eksikliktenn oturumu onu doktorun bilir. Varsa asistaninin numarasi veya ulasabilecegin yarin herhangi bir tlf nuamrasi ara sor doktoruna.
0 oy
(3,293 puan)

Vallahi tek tavsiye sabır canım, bu da bu geçiş süresi. Ne yaptıysam geçmemişti,ilaç da kullanmamistim 16. Haftada tamamen bitti

(54 puan)
3.aydan sonra ya azalio ya kesiliomus suan bulanti icin idare edelim dedi doktorumda sikayetci deilim ama yapabilcem bise warsada denemek isterim biz burdayiz mesaji weriolar bole ufakliklar:)
0 oy

Hayır limon çocuğa bir zarar vermiyor hanımlar unutmayinki siz birşey yediğiniz zaman sadece o yiyeceğin vitamini gider çocuğa ben ilk bebeğimde mide bulantı mi 5 ay çektim sonra hastahaneye yattım ve orda geçti ama mide bulantiniz psikolojik olabiliyor yada bulunduğunuz ortamdan ben çalışıyordum hamileyken bir otelde yemekhaneye her girişimde içimde tuhaf birşey olmaya başladı ve devamı geldi ben değil kiraker su dahi içemiyordum suyu bile kusuyordum hapşurmaktan korkuyordum sadece oturuyordu bütün gün midemde birşey kalmayınca yeşil renkte mide asitimi kusuyordum çok zordu ama geçti kızım şimdi doğdu ve 10 aylık oldu sağlık ocağının cahilliginden 2 bebeğime hamileyim ve 29+3 teyim istediğiniz herşeyi bana sorabilirsiniz..

0 oy
(47 puan)

Açsan sakın su içme bende aç olunca yapıyor. Kraker bu ıkı at bastırıyor ve sık sık ye bos kalmasın miden

0 oy
(78 puan)

Buz ye o geçiriyo bulantiyi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 287 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.

648,037 soru

3,415,983 cevap

4,246,459 yorum

183,166 üye

...