0 oy
562 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde

Arkadaslar 20+3um. Geceleri oglum masallah hic durmuyor esim de bende hissetmek istiyorum dedi bende daha hissedemeSin dedim olsun dedi elini karnima koydu. Bi kac saniye sonra yani Allah tarafindan her halde ya da gercekten hissetti oglum hic vurmadigi kadar guclu bi sekilde vurdu. Benim karnim cikicakmis gibi oldu esimde hissetti evet smdi vurdu hissettim dedi cok mutlu olduk ikimizde agladik mutluluktan :) cok guzel bi aniydi yani esim hic hissetmek icin karnima dokanmamisti surekli kimildiyor falan diyorum ama kendisi de hissedince o kadar mutlu oldu ki bende cok mutllu oldum sizlerle paylasnak istedim :) 

Gebelik haftası 20+3

4 Cevap

0 oy
(952 puan)

Yaa çok güzel bir duygu canım maşallah 41 bın kere:) ben de 18 haftalığım hissedemiyorum hala

Cok az kalmis hissetmene canm acele etme ☺
-Reklam-
0 oy
(1,035 puan)

Şimdi bende duygulandım Rabbim hareketlerini bizede nasip etsin doktor ikiz dedi insallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi cok güzel duygular bunlar :) 

Insallah canm insallah hepinizin tek umudu saglikla kucagimiza alalim ☺
0 oy
(3,293 puan)

Allah öyle buyuk ki canım, gerçekten mucize bunun adı. Biz de dün eşimle sarıldık tv izlerken karnım ona dönüktü, oğlumuz başladı vurmaya eşime gulermisin, aglarmisin. Müthiş bi duygu :)

Iste bu daha harika bi durum ya masallah gercekten ama cocuklar hissediyor :)
(3,293 puan)
Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip eder ins. Birbirimize dua edelim
Insallah canm insallah amin edelim
0 oy
(1,322 puan)

Bebekler kimi severse ona cok tepki veriyor tabiki anneye cok cok fazla ama babaya alışınca yada varsa kardeslerininin seslerine onlara naslda tepicikler yolluyorlar bnmde kizim olacak 4 yasnda bi kizim daha var ablasi onunla konusuyor oksuyor opuyor minisimde icerde cok mutlu olup ablasina oyunlar yapiyor cok guzel bi duygu ablasida bnde sevincten ucuyorz :D

Ya harika bisey bizim ilk bebegimiz bi de oncesinde dusuk yaptim esim cok istiyor ben istiyorum ama esim bdnden daha cok istiyormus gibime gidiyor cok fena vurdu karnimida acitti ama babasina hissettirdi kendini cok mutlu oldum gdrcktrn esimde bana bakip bi an ne diyecegini bilemedi gozlerimiz doldu ikimizinde birbirimize sarildik ☺ :)
(1,322 puan)
Allah kucaginiza aldiginzdaki aglamayi nasip etsn insaallah bzmde ilk babasi hissettiginde cok guclu tepmisti sanki baba ben burdayim der gibi bz kocamla sarilinca yada ablasi sarilinca oda icerden oyle bi vuruyorki kiskaniyor sanki ;))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 992 göst.
0 oy
8 cevap 443 göst.
0 oy
8 cevap 886 göst.

649,567 soru

3,421,805 cevap

4,253,538 yorum

183,590 üye

...