0 oy
254 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (1,562 puan)
30+2 haftalık hamileyim. Bugün aşırı sırt ağrım var ya az masaj yapınca biraz kaslarım yumuşuyor gibi oluyor sonra yine ağrı. Sanki ikiye ayrılacak. Hamilelikten öncede olurdu ama bu kadar beni rahatsız etmezdi ya da egzersiz yapınca geçerdi. Bu sırt ağrısı için öneriniz var mı ? 

9 Cevap

0 oy
(2,074 puan)
Ben hamileligin ortasindayim bikac gun once ebe ile görüştüm. Sirt ve bel agrilari olmasin diye oneride bukundu. Hamilekikten dolayi vucudun agirlik merkezi degisiyor bunun icin mumkun oldugunca dik pozisyonda yurumemi onerdi ve oturdugumda bacaklarimi uzatmami soylemisti. 
-Reklam-
0 oy
(533 puan)
Bende var canım ama özellikle soluma yatarken oluyor. Herkes diyor solunuza yatin diye ama son zamanlar genelde sırtüstü rahat etmeye başladım. Genelde çözüm olarak eşime masaj yaptırıyorum o cok iyi geliyor bana belki onu sevdigim için:)
0 oy
(185 puan)
Ben doktora sormuştum sorduğumda 28 haftalık filandık benimde sırtım ve sol göğsümün altındaki kaburgalarım ağrıyodu doktor süt ve süt ürünlerini artırmamın etkili olacağını söyledi büyüdüğü için baskı yapıyorlar sende dene istersen faydalı olabilir
0 oy
(273 puan)
Ben varim bi saga bi sola atyom kendmi her oozisyonu denyom ama gecmiyo :(((
0 oy
(2,836 puan)
Varsa banada desinler bittim sırt ağrısından artık kopuyor 
0 oy
(77 puan)
evet ya sirtim sol kaburgam nefes aldirmiyo (
0 oy
Benimde hamilelikte o haftalarda sirtim ve belim agriyordu cok fena magnezyum verdi doktor bira faydasi oluyordu
0 oy
(285 puan)
Ben çok yaşadım sırt bel ağrısı şimdi doğum için son günler im ama ayakta çok durunca hala ağrıyor mutfakta falan çok iş yapma süpürge açarken de dinlene dinlene yap.magnezyum iyi geliyor ama en iyi geken sıcak duş bence.bütün kasları gevşetiyor.
0 oy
(477 puan)
Bende 30 haftalikken dayanilmazdi dinlenmelisin canim bebegin pozisyonundan kaynaklaniyor olabilir karnin buyudukce dahada zorlasiyor Allahim yardimcimiz olsun

647,076 soru

3,412,563 cevap

4,242,208 yorum

182,894 üye

...