0 oy
293 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde

Arkadaslar

Avrasya hastanesine gitmek istiyorum. Ozellikle gamze hanimi cok oneriyorlar. Fakat intermet sitelerinden randevu almaya calistigimda gamze hanim gorunmuyor randevu islemlerinde. Cok hastasi oldugunu soylediler ama atiyorum ben randevi ayarlayabildim,bir sonrakinde nasil yapacagim bukadar kalabaliksa? Kafam cok karisik. Zeytinburnu ve civari arkadaslar bana onerilerde bulunabililermi. 30. Haftadayim. Devlet istemiyorum..

Gebelik haftası 30

1 cevap

0 oy

Bende gamze hanıma gidecektim ama çok yoğundu  ermeni hastanesine gittim sonra şans eseri döndü hanımla tanıştım  memnunum bi sıkıntınız olursa  önerebilirim

Ben 30. Haftamdayim. Baska sehirden geldim annemlerin yanina dogum icin. Kismetse eylulde dogum. O yusden iyi bir doktor bulup artik takibimi baslatmak istiyorum. Agavni hem pahalli hem cok yogun. Ayni sekilde gamze hanimda oyleymis hastasi cokmus.
Pardon yazmışsınız 30 haftalık görmemişim bu haftaya kadar takibinizi kim yaptı acaba merak ettim
Dedigim gibi baska sehirden geldim. Antalyadaydim. Orada doktorum vardi. O takibimi yapiyordu. Yaklasik bir bucuk aydir bir doktora sabit degilim. Kontrol amacli ucret vermemek adina bebek iyimi nasil diye istanbula geldigimde devlete gittim
Bende başka şehire gidicem çok benzettim durumu kendime ben doğum için yine buraya gelirim herhalde hayırlısı olsun
Amin sizin icinde hayirlisi olsun insallah. Ben ailem istanbulda diye geldim. Birkac Yakininiz oldugu yerde olmak her zaman daha iyi.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 545 göst.
0 oy
3 cevap 1,249 göst.

644,084 soru

3,401,867 cevap

4,229,142 yorum

182,147 üye

...