0 oy
528 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (112 puan)
Sanki erkek gibi deyip küçük pipisimi var acaba deyip afedersiniz bu arada sonradan bebişimin bacakları kapatıp göstermemesi kafam karıştı basına böyle birşey gelen varmı uyuyamıpm hayırlısı tabikide sağlıklı olsunda 

3 Cevap

0 oy
(572 puan)
Benim bebekte cok nazli cikti.

Bacağını kapatti. Cok gec öğrendik cinsiyetini.

36 haftaya kadar erkek denilen bebegime, pazartesi gunu kesin kiz denildi. Ben Şok oldum. Şuanda kararsizim. Hangi doktora inanacagimi bilemedim.
(572 puan)
Bana göre  35 hafta 2 günlük.
Doktorlara göre ise, 37 haftalik bebek.
Başka yerde denilse bende sizler gibi düşünürdüm. Pazartesi devlette doktor kiz dedi. Ben inanmadim. Sali araştırmaya sevk etti ve oradaki doktorda, testisleri gördü ama pipi yok dedi. Inceledi ve anlayamadi. Bana srn kalkma dedi ve gidip hocami çağıracağım dedi. Sağolsun bissürü hasta bekliyordu ve benle ilgilendi. Gitti hocasini aldi geldi.
Gelrn hocadanda Allah Razi Olsun. Adam bayagi uğraştı bakti inceledi. Ultrasonda kirmizi mavi renklerde bir seyler yaparak o testislere bakti ve hayir bu testis degil dedi. Kiz bebegin vajinasi büyük ve dışa dogru büyümüş dedi. Suyun icindede dahada büyük duruyor dedi. Dogum sonu vajina iceri cekilir dedi. Bu bebek kesinlikle kiz dedi.
Hoca gidince doktor bana , testlerini götür göster geri gel dedi.
Gittim bu defada baska hocaya gösterdi. Hocam cinsiyette ikilemde kaldik dedi. O hocada şöyle üstün körü bakti ve erkek dedi.
Şimdi ben Arafta kaldim resmen ya :((
Bana dua edin insallah
(5 puan)
36 haftada bacaklar slklsir ve pipi bacagin arasinda kalabilir ama testisleri gorduyse bence o bir erkek cocuk cunku artik son haftalardasin banada aynisini dedi son kontrolde dogunca goruces artik ama dogdunda sende buraya yaz merak ettim.
(572 puan)
Tamam. Unutmazsam yazarim insallah
(5 puan)
Allah gonlune gore versin isAllah
(572 puan)
ALLAH Razi Olsun. Amin cnm.
-Reklam-
0 oy
(842 puan)
Canim bende 18 haftaligim henuz ogrenemedim erkege benzettiler hep 3 dktora gttim ayri ayri kiz dyende olmadi erkek oldgundan emin olanda :)
0 oy
(24 puan)
Bizde  14+5 iz  usg ye gore 16 haftalik devletteki kız büyük ihtimalle dedi aynı gün ozel deki yüzde yetmiş erkek dedi hangisine inanacagim bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 265 göst.
0 oy
12 cevap 621 göst.
0 oy
5 cevap 208 göst.
0 oy
1 cevap 170 göst.

649,306 soru

3,420,723 cevap

4,252,358 yorum

183,513 üye

...