0 oy
398 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (103 puan)
15.haftama giriyorum. Çatlak kremi alacağım, şu an öyle bir sıkıntım yok ama önlem almak istiyorum. Mustela, farmasinin Ayn-ı Sefa serisi ya da badem, kakao yağı karışımı gibi bir sürü alternatif var. Kullanıp memnun olduğunuz ne var acaba? 
Gebelik haftası 15

7 Cevap

0 oy
(219 puan)
Çatlak kremi adı altında olan ürünlere para basmaya gerek yok çatlak olacaksa isterse milyarlar verdiğin krem olsun yine de çatlarsın her duştan sonra nemlendir bebek yağı ile ya da Hindistan cevizi yağı ile şimdiden önlem al , belki hiç çatlamayabikirsin ben 35 haftaligim catlamadim
(103 puan)
Ne güzel :) Ben de ne olur ne olmaz diye kullanayım diyorum. Aktardan alacağım bir şeyle idare etmek daha mantıklı geldi bana da çünkü piyasadaki kremler oldukça pahalı. Teşekkürler.
bi çatlak kremine 200 tl.ye yakin para verdim .:) begenmedim snra aktarda özel yapılan bi krem almistim :) onuda beğenmedim... bebek yaglari kremler losyonlar ...sonuc mu :D  karnimda kazilmis yol çalışması var gibi parlayan deriler .. 3.cocuguma hamileyim smdi catlaklar iyice büyüdü derinlesti..teninle alakali cnm ne yaparsan yap olacaksa oluyor yani
(103 puan)
Bakalım neler yaşayacağım, merakla bekliyorum:)
(219 puan)
Rica ederim :)
-Reklam-
0 oy
(387 puan)
Aynı sefa farmasi kullnym cok güzel 
(103 puan)
Hiç kötü bir yorum duymadım onun hakkında ama çok pahalı gerçekten. Sanırım önce doğal yağlar deneyeceğim. Teşekkürler.
(387 puan)
Bütceye göre değişiyor tabi. Ama baya gidiyor cnm vazelin gbi düşün
0 oy
(89 puan)
Canım bn badem yagı kullandım son 6 haftada da badem yagı ile zeytınyagını veya badem y ile kakao yagını karıstırıpnsurdum iyi geldi tabı tenden tene fark eder arkadasım catlak kremı kullanmıs o ıyı geldı dıo ınş catlamaz 
(103 puan)
Ben de önce bu karışımı deneyeceğim. Bakalım :)
0 oy
(373 puan)
37. Haftanın içindeyim bebek yagi kullanıyorum henüz karnimda bisey yok bu tarz postu bende açmıştım bi bayan yazmıştı surmedigim kalmadı karnım harita gibi oldu diye dedikleri gibi catlicaksa çatlar benim kuzenimde 150 200 tl lik bi krem kullandı 40. Haftada çatlamış komple :)
(103 puan)
Çatlamadı, çatlamaz deyip son dakikada bunu yaşamaktan korkuyorum:( Şimdilik önlemimi alayım da yapacak bir şey yok. :)
(373 puan)
Evet bende bu kadar hafta oldu bi rahat olamadım hep tetikteyim bakım bugün çatlamış mi diye kontrol yapıyorum hep :))
0 oy
(144 puan)
Hamileligimin başından beri neutrogena nin nemlendirici kremini kullanıyorum karnım ve yanlarım hiç çatlamadı bacaklarıma sürmemiştim sağ bacagimin en üst kısmında biraz oldu simdi bacaklarıma da sürüyorum bol su içmenizi de öneririm cildi nemli tutmak adına. 
(103 puan)
En büyük sıkıntım, su içmek yazın bile aklıma gelmez kolay kolay. Tabi dikkat ediyorum hamileliğimden beri ama daha fazla içmeliyim. :( İnşaallah sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız.
(144 puan)
Amin insallah. Ben normalde de suyu cok icerdim gebelikte dediğin gibi daha bi ozeniliyor.suluk koyuyorum elimin altına gördükçe içiyorum. Hem yaz aylarında erken doğum riski olabiliyormuş Allah korusun.bebişin suyunun azalmaması için de, süt için de bol bol su öneriyorlar.
0 oy
(2,298 puan)
Catlayacagin varsa catkiyosun gene boşa bı dünya para verme uygun güzel bı nemlendirici al ben hydrpro expial kullaniyorum 2 ayından itibaren şuan 32 yım insallah catlamam 
(103 puan)
Bu söylediğini hiç duymamıştım, bir bakayım. Umarım çatlaksız bir şekilde selamete ereriz:)
0 oy
(1,838 puan)
Krem değil bitkisel yağlar en iyisi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 194 göst.
0 oy
6 cevap 224 göst.
0 oy
8 cevap 673 göst.

649,962 soru

3,423,233 cevap

4,255,117 yorum

183,695 üye

...