0 oy
240 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (204 puan)
Hafıf kasık da acı mide bulantısı başladı normal mı

3 Cevap

0 oy
(12 puan)
Kaç haftalık hamilesin canım
(2 puan)
4 haftalık cnm
(12 puan)
Çok normal bende de olmuştu ilk gebeligim olduğu için senin gibi tedirgindim ama çok şükür hiç sorun yaşamadık
-Reklam-
0 oy
(7,364 puan)
Canım sen daha çok yeni gebesin üç üç buçuk aya kadar bulantı çekebilirsin bu çok doğal kasık da sancı olması ince sizi şeklinde ise bu bebeğin rahme yerleşiyor ve rahmi genişletiyor olmasindan kaynaklı ilk üç aylık dönemde bu tür sızılar ve sancılar yasamak çok normal agrım siddetlenmedigi akut bir kanaman olmadığı sürece gebeliğinin ilk üç ayını evde dinlenerek sağlıklı beslenerek geçirmeye özen göster 
(2 puan)
Aynen 4 buçuk haftalık falan dır sizi şeklinde evet en son beta değerim 4 Haziran 1128.43
7 Hazıran 3567
(7,364 puan)
Gayet güzel yükselmiş canım dikkat et kendine fazla ağır iş yapma ayaklarını yükseğe kaldırarak uzan sırt üstü dinlen
(2 puan)
Uzanıyorum dinleniyorum bugün hafıf karın agrısı var nedense
0 oy
(251 puan)
Tabikide çok normal özellikle ilk zamanlar bebek yerleştiği için daha belli ediyor ağrılar kendisini. Mide bulantısı başlıyor arada bir öğürme geliyor insana inşallah kısa sürer ve geçer. Ağrıların ile birlikte kanaman olursa o zaman mutlaka doktoruna gitmelisin. Daha bunlar iyi inşallah çok belin falan ağrımaz :) 
(2 puan)
Çok yok hafıf acı gıbı kanamam yok Allah’a şükür en son kı beta değerim 4 Haziran 1128.43
7 Hazıran 3567
(251 puan)
Canım artık beta ile ilgilenmene gerek yok zaten hamileymisin ki hamilesin yani artık kesenin görünmesi kalp atışınin duyulması folik asite kesinlikle başlamış olman ve ileriki haftalarda testler tahlilde kan değerlerin önemli. İnan beta değerine bir kere baktirdim daha sonra kese ve bebeğin oluşumu ile ilgilendim betaya artık takılma sen ilk zamanlar kontrolleri kesinlikle aksatma yeterli.
(2 puan)
folik Asite başladım on gün oldu da ılk testler kan tahıllı ne için ki
(2 puan)
4 haftada bebek oluşmuşmudur
(251 puan)
Kan veriyorsun idrar veriyorsun gebelikte seni sıkıntıya sokacak her şeye her değere bakılıyor canım. Benim her değerim normaldi çok şükür. Testler de ikili üçlü dörtlü falan var. 11. Haftada başlıyor . Ben sadece ikili yaptırdım temiz çıktığı için gerisine gerek duymadım.
(251 puan)
Oluşsa bile henüz görünmez benim kesem hemen görünmedi ultrason ile öbür şekilde bakti doktor gördü daha sonra ultrasonda gördük bebişi çok minik olduğu için anca gözüküyor. İlk gebeliğin mi senin ne kadarlık evlisin
(2 puan)
Ilk evet canm

651,452 soru

3,429,050 cevap

4,261,591 yorum

184,123 üye

...