0 oy
1,944 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (691 puan)

Merhabalar doktorum ayrıntılı ultrason için tıp merkezlerine sakın gitme dedi ve Devlet olarak Zeynep Kamil yada göztepe hastanesinden randevu alabileceğimi söyledi ama randevu sistemini açıyorum doktor var kadın doğum ama parantes içinde farklı şeyler yazıyor hangisinden gün almalıyım emin olamıyorumbilen yardım edebilirse sevinirim.

image

image

Gebelik haftası 18+5

5 Cevap

+1 oy
(1,294 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
ayrıntılı için perinatoloji bölümünden randevu veriyorlar diye biliyorum veya radyoloji, hastaneyi ararsan bilgi verirler 
(276 puan)
Hangi doktora gitmis peki arkadasiniz
(691 puan)
Ben göztepe eğitim araştırma hastanesi merdiven köy polikliniğinde Reyhan Ayaz hnm a randevu aldım alabildim oda ayrıntılıya bakıyor çokta güzel ilgileniyor kendisi fetal hastalıklar uzmanı olması lazım
(276 puan)
Anladim canim yine ultrasonla baktilar demi ama
(691 puan)
Evet canım ultrasonla.
(0 puan)
Reyhan hanima nasil randevu alabildiniz acaba.. hangi saatlerde girdiniz sisteme.. benimde detaylı usg yaklaşıyor.. ozelde cektirme imkanim yok.. sistemde randevu bulamıyorum..
-Reklam-
+1 oy
(735 puan)
Telefonla al randevu ama bulabilirsen. Ben de Zeynep Kamile gidiyorum kontroller için, detaylı ultrasonda randevu bulamadım. Mecbur özel görüntüleme merkezine gittim. 
(691 puan)
Evet konuştum en erken ayın 28inde var dedi veremedi göztepeden normal poliklinikten aldık bakalım doktor uygun görürse ayrıntılı için gün verir dedi bilgi için teşekkürler.
(735 puan)
Umarım sıkıntı yaşamazsın. Ben bir sürü hastaneye gittim en son özele gittim günüm geçecekti yoksa.
(691 puan)
İnşallah teşekkür ederim.
+1 oy
(828 puan)
Bende Zeynep kamile gidiyordum randevu bulamadığım için Maltepe tıp merkezinde çektirdim bayan bir doktor var çok tatlı çok ilgili ben çok memnun kaldım ve beni perinatoloji bölümünde oya pekin  takip ediyordu hiç öle orda yaptırma burada yaptırma veya neden yaptırdın demedi doktor çok iyi baktığı için belkide bilmiyorum 
(735 puan)
Ben de Kadıköy'de sonomed diye bir görüntüleme merkezi var oraya gittim. Doktor iyi bak aferin burası güzel bir merkez bizde randevu bulamazsan oraya git demişti. Alanında  Çok iyi doktorlar var, Maltepe tıp merkezine de çok iyi diyorlar.
(691 puan)
Zeynep kamilde 28inden önce yokmuş göztepeden bir şansımı deneyeceğim bakalım olmadı başka bir şekilde başka bir hastaneden yaptıracağım bilgi için teşekkürler.
(599 puan)
Sonomed ssk ya 850 tl fiyat vermişti bana.
(735 puan)
Sonomed pahalı maalesef. Özel sigorta ile bayağı indirim oluyor ama o bile pahalı aslında
(735 puan)
Ama sonomed doktoru çok iyi harika bir kadın
+1 oy
(599 puan)
Zeynep kaöilden doppler 20-24 hafta diye bakacaksınız doktor seçmeyip muayene yeri okarak ararsanız görürsünüz. Randrvu almak imkansıza yakın gibi ir şey. 

Sistem eskiden gece 12 de yenileniyordu şimdi öğlen 4 te yenileniyormuş. Ve yine saliseler içinde doluyor. Sadece sabahtan öğlene bakıyorlar. İstanbul genelinde bir tek orada var. Perinatolojiyi seçip oradan alamazsınız önce oradaki doktorun sizi oraya yönlendirmesi lazım geliyor. Çamlıca görüntüleme merkezi uygun fiyatlı etrafa göre. Bi araştırın derim
0 oy
(5 puan)
Merhaba, göztepe hastanesinde Reyhan ayaz'dan randevu alabilirsiniz. Ayrıntılı ultrasona o bakıyor. Daha dün ayrıntılı ultrasona gittim. Sıkıntı yaşamazsınız.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
0 cevap 284 göst.

650,006 soru

3,423,390 cevap

4,255,285 yorum

183,709 üye

...