0 oy
1,447 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (76 puan)

Merhaba arkadaşlar. Benim geçen sene ağustosta ilk hamileliğim oldu. 7.hafta kalp atışı oluşmadığından düşğkle sonuçlandı ve akabinde kürtaj oldum. Nihayet bu ay hamileyim. Adetim gecikmeden bir gün önce yaptığım idrar testinde keskin iki çizgi gözüktü. Bugün doktora gittim. Kesmeyi göremedik. Daha çok erken dedi. Ben Bi önceki düştükten dolayı kaygılanıyorum. Keseyi ne zaman görebiliriz. Kan testi yaptırmadım. Şimdiden teşekkür ederim. 

image

4 Cevap

0 oy
(4,113 puan)
1 hafta sonra falan gornur cnm korkma kotu seyler dusunme pozitif dusun. Iyi dusun iyi olsun rabbim tamamina erdirsin insallah.
(76 puan)
Çok teşekkür ederim canım. Ayrıca yanlış yazdım 5 +0 da baktım. İnşallah haftaya görürüz.
(384 puan)
Vajinal ultrasonla görünüyor aslında nasıl göremedik diyip bıraktı ki..
Doktora gittigimde 3 haftalıkti vajinal ultrasonla keseyi gördü dis gebelik değilmiş keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
(76 puan)
Bi de özel hastaneydi öyle soğuk gönülsüz bir doktor hayatımda görmedim. Son adet tarihimi bile sormadı. Neren ağrıyor hiçbir şey sormadı sadece cihaos koydu bir iki saniye gözükmüyor dedi lan tahlili yapalım dedi çıktı.:)
-Reklam-
0 oy
(772 puan)
Benim 2. Cizgim cok silikti gittim ultrasyondan keseyi goremediler kan tahlili istediler gebe ciktim 1 hafta sinra gel keseye bakicaz dediler cok sukur 32 haftayi bitirdik
0 oy
(7,099 puan)

Beta na baktirmadin mi 5 bin ve üzeri olduğunda görebilirsiniz 

Ben direk progesteron kullanmaya başlamıştım gebeliğini öğrendiğimde 
Benimde düşük olduğu için 
Ve kanamalı şekilde de olsa atlattık çok şükür şuan 25 içindeyiz 
Onun mu faydası oldu bilmiyorum 
0 oy
(107 puan)
6.ci haftadan snra cnm insallah görürsün kalbini de duyarsın rabbim kucağını bos bırakmasın bazılarında kese gec de görünüyormuş üzme kndini
(76 puan)
Çok teşekkür ederim canım

İlgili bir soru bulunamadı

648,076 soru

3,416,136 cevap

4,246,581 yorum

183,177 üye

...