0 oy
241 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
Sizce ikili test yaptırmalimiyim kızlar çok kararsızım.

6 Cevap

0 oy
Biz istememistik ama doktorumuz illa yaptiralim sonradan sorun cikiyor deyince israri uzerine yaptirdik cok sukur bisey cikmamisti ama ciksaydi cok uzulurdum tum hmileligim boyunca asla da aldirmazdim 3lu yaptirmadk kendi kararin canim
-Reklam-
0 oy
(2,836 puan)
Yaptıranda var yaptırmayan da Bn yaptırdım her türlü riski önceden öğrenmek için tedavisi olsun olmasın 
0 oy
(1,259 puan)
Bende cok ikilemde kaldim ama iyikide yaptirmisim sonra hep aklimda kalacakti 
0 oy
(303 puan)

Bende bugün yaptırıyorum.. İnşaallah bir sorun yoktur dua edin kızlarr:ermm:

(1,431 puan)
İnşallah yoktur içini ferah tut, inşallah çok güzel çıkacak herşey. 37 yaşının üzerinde olanlar daha çok risk altında. Ama 45 yaşında sapa sağlam bebeği olanları biliyorum.
(303 puan)
Çok şükür bir risk yokmuş 32 yaşındayım.. Olsada allahtan gelene herzaman razıyız...
0 oy
(256 puan)
Ben yaptirdim ve pismanim risk cikti bende ve karnimdan su almayi onerdi engelli olsa tedavisi var mi dedim yok dedi aldirip aldirmicagini sorucam kesin sonc geldiginde dedi kabul etmedm aldirmayi dusunmedigim icinn bosuna esim o kadar agladigiyla kaldi ailelerimiz uzulduguyle kaldi. Bende cok tuhaf bi sekilde sadece ikk duydugumda risk oldugunu o zaman kotu oldum sonra bi gram umurumda olmadi belkide rabbim yardim etti. Ama eger engelliyse aldirmayi dusunmuyosan bosuna yaptirma tedavisi olan hastalik varsa oda cikiyo saniyodum ama tedavisi olan bisey cikmiyo. Ki sonuclarin %90 i yaniliyo resmen kac tane engelli riski cikip saglikli dogan var bu sadece risk hesaplamasi ama cok yaniliyo yani yaptirip da saglikli cocukta risk cikma ihtimali de var ve hamilelik sonuna kadar psikolojin bozulur. 32+4 olduk ikili testte sorn cikti su aldirmayi kabul etmedim suan bi sorun gozukmuyo ultrasonlarda. Renklidede sorun yoktu. Hayirlisi olsun hakkomizda. Zaten engelli olcaksa dogum kanalinda oksijensiz kalir Allah korusun yine engelli olur. 
(28 puan)
Çok teşekkür ederim canım hamileligim boyunca zehir etmektense yaptırmamak daha iyi
(256 puan)
Aynen oyle simdiki aklim olsa bende yaptirmam cunku caresi olan bisey degil cikicak sonuc. Kesin sonuc da degil. Dedigim gibi eger suan saglikliysa dogumda da engelli kalabilir yada engelliyse Allah tarafindan duzeledebilir. Bizim yapmamiz gereken elimizden gelen onlemi alip Allaha tevekkul etmek ama caresi olmayan ve kesin sonuc vermicek bi testi de yaptirmak gereksz bence
0 oy
(1,431 puan)
Pazartesi yaptırdım 20 dk' sürdü. İlk kez bebeğimi bu kadar net gördüm birde hareket etti çok sevindim. Dr herşey güzel hatta önde gidiyor iyi dedi rahatladım. Sonra bir tüp kan verdim 10 güne çıkar dediler. Kesinlikle yaptırın içiniz rahatlar.

İlgili bir soru bulunamadı

651,062 soru

3,427,420 cevap

4,259,947 yorum

184,016 üye

...