0 oy
495 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (134 puan)
Kızlar merhaba. Gebelik testini bile yapmadan önce rahmimde bir farklılığın olduğunu, oturup kalkarken en çok da yürürken hissediyordum. Orda bi şey var yani, yürürken batıyor gibi hissettiriyor. Bazen de ağrı hissediyordum. Ama son 3 gündür sanki Hamile değil gibiyim hiçbir şey hissetmemeye başladım, bu normal mi? Yarın doktora gidicem ama içim rahat değil. Bir aksaklık olabilir mi. 2 gündür midem falan bulanmıyor yani sanki Hamile olmadığım zamana geri dönmüş gibiyim. Yaşayan var mı? 
Gebelik haftası 6+0

3 Cevap

0 oy
(1,309 puan)
Canim oncelikle mide bulantisi bi gebelik gostergesi olabilir ama illa ki bulanacak diye birsey yok. Benim midem nerdeyse hic bulanmazdi sadece koku hassasiyetim oldu. Ilk haftalarda birsey hissetmek gercekten zor. Belki sen psikolojik olarak varligina inandiriyordun kendini. Kanaman, sancin filan yoksa bi sorun yoktur buyuk ihtimalle. Ama icin rahat degilse git bi gorun doktora derim. Ilk zamanlar boyle endiseler cok oluyor. Kendini strese sokmamaya calis.
(134 puan)
Psikolojik değil gerçekten orda bir şeyin varlığını hissediyordum. Üstüne yatınca ağrım oluyordu, oturup kalkarken hissediyordum. Ama şimdi hepsi gitti. Çok şükür kanamam falan da yok. Endişelendim bir problem var mı ki diye. Henüz sadece keseyi görebildim, kese boş mudur diye ona da endişeleniyorum bu hisler kaybolunca. Yarın gidicem doktora.
(1,309 puan)
Insallah hersey yolundadir. Hareketleri baslayana kadar boyle her seye panik olunuyor. Sen icini ferah tut, bebegi de gorursun kalbini de duyarsin insallah
(134 puan)
İnşallah canım motiven için teşekkürler.
-Reklam-
0 oy
(3,461 puan)
Canım.belirtilere takılma rahat ol belirti bı başlar bı kaybolur böyle olumsuz düşüncelerle 9 ay geçmez bnd senin gibiydim ilk gebeligimde tetik de bekliyordum resmen o bebeğimi kaybettim anladım ki boşa strese girmisim nasipten öteye yol yokmuş  bu gebeligimde Rabbime sigindim riszki varsa bu dünyaya gelir dedim oluruna bıraktım belirti felan rakip etmedim şuan 32 haftalık olduk inşallah kucağımiza da almayı nasip etsin Rabbim hepimize insallah
(134 puan)
Desteğin için teşekkür ederim, Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
(3,461 puan)
Amin canım inşallah
0 oy
(325 puan)
Evet ayni haftalarda aynisi banada olmustu doktoruma sormustum belirtiler her gun farklilik gosterebilir demisti
(134 puan)
Ben de doktora soracağım bugün. Bir problem yoktur inşallah.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 370 göst.
0 oy
3 cevap 232 göst.
0 oy
12 cevap 342 göst.

648,061 soru

3,416,067 cevap

4,246,517 yorum

183,173 üye

...