0 oy
496 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,431 puan)
Dr bebeğimin doğum kanalında olduğunu çok aşağıda olduğunu erken doğum riskim olduğunu söyledi. Ama daha bebeğim 14 haftalık onu doğuma kadar nasıl koruyacağım. Baskı yaptığı için sık idrara çıkma ve ağrılarım oluyor. Benim yaşadıklarımı yaşayan anneler önerileriniz var mı? 7. Aya kadar ne yapacağım bilmiyorum.
Gebelik haftası 14

8 Cevap

+1 oy
(68 puan)
Canım.benim de aşağıda bebeğim hep.oyleydi şimdi 8 aylık oldu ama gören karnın düşmüş dogum yapıcaksın diyor  çok fazla yorulma yürüme ilişki yasaktı.bana hala.yasak mesela 
(1,431 puan)
İnşallah son dakika ya kadar dururlar. Çok zor nasıl geçecek daha 5 buçuk ayım var.
-Reklam-
+1 oy
(68 puan)
Canım.benim de aşağıda bebeğim hep.oyleydi şimdi 8 aylık oldu ama gören karnın düşmüş dogum yapıcaksın diyor  çok fazla yorulma yürüme ilişki yasaktı.bana hala.yasak mesela öyle dikkat edeceksin anı hareket yapma 
(1,431 puan)
Bende dikkat ediyorum canım teşekkür ederim. Eşim bebeğe birşey olur diye zaten yaklaşmıyor. İnşallah bizde 8. Ayı görürüz. İnşallah sizde sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
+1 oy
(457 puan)
Bnde geçen hafta öğrendim asagida olduğunu ağır is ypma hatta hiç is yapma yürüyüs egzersiz vs ypma yat bol bol dinlen 24. Hftaya kadar düzelir dediler 23 hftaligim zaten 34 hafta da da düzenlebilir dediler belli olmaz yani ama kndini yorma ilişkiye girme düzelir inşallah 
(1,431 puan)
Çok teşekkür ederim inşallah düzelir iki büklüm aşağıda gördüm üzüldüm. Çok teşekkür ederim.
+1 oy
(380 puan)
Ayaklarini ve belini hafif egimli olarak yukari uzatip dinlen sürekli. Benim çatı ağrım oldugunda bebek asagi inmistir ondandir. Boyle yap dediler. Cidden iyi geliyordu oyle uzanmak ama tabi ne derece etkili bilemeyecegim canim. Rahme giden kan akisi artar beslenmesi artar en azindan . 
(1,431 puan)
Bende elimden geldiğince uzanıyorum ama ev işi yaptım geçen ondan oldu galiba. Ağrım olunca hemen yatağa giriyorum azalır gibi oluyor. Biraz birşey yapsam kasıklarım ağrıyor. Teşekkür ederim deneyeceğim.
(380 puan)
Aynen oyle yoruldugumuzda oluyo. Dinlene dinlene yapmak zorundayiz artik napalim. Rica ederim faydasi olur insallah
+1 oy
(1,625 puan)
Kuzum bol bol ayaklarını uzatıp dınlenecen agır iş yapmıcan gerekmedıkxe kalkmıcan baska doktor gorusu aldınmı
(1,431 puan)
Yok canım merkezdeyim. Haftaya üniversite hastanesine randevu alıp gideceğim. Eğer orası iyiyse orda devam ederim. Mutlu bir şekilde girip her defasında ağlayacak gibi çıkıyorum. Miyomun düşebilir dedi bundan önce, düşerse bebek küçük düşebilir çok dikkat et dedi. Bugün gittim rahim ağzında dedi bu iyi değil, erken doğum kesin gibi dedi. Riskli durumun vs. Ben bebeğimin cinsiyetini öğrenir ona birşeyler alırım derken o bana bebeğimi kaybedebilirim diye resmen dünyamı yıktı. Birde hemşerim güya..
(1,625 puan)
Kuzum işte bu gıbı durumda enseyı karartmamak lazım doktor gorusu almakta fayda var.Gerekırse 2 3 doktorun hangısının ılgısı hosuna gıderse onla devam edeceksın.
(1,431 puan)
Aynen öyle doğru söylüyorsun, nette araştırdım şimdi 3 Dr buldum. Artık Pazartesi hangisini bulursam ona randevu alacağım. Yorumlarını okuyarak karar verdim bakalım inşallah iyi çıkar. En azından korkularım azalır. Hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana kaybetme korkusu artık gerçekten bende bu şekilde olmak kötü düşünmek istemedikçe. Dr sağolsun her defasında korkularımı dahada artırdı. Daha bir kıyafet dahi almadım ona birşey olurda giyemez diye.
(1,625 puan)
Kıyamam zor bı durum ınsallah guzel olur hersey canım
(1,431 puan)
İnşallah cnm çok teşekkür ederim.
0 oy
(5 puan)
Benimde bebeğim aşağıdaydı şimdi daha da aşağıya inmiş daha 22 haftalık hamileyim.. iğne vırunuyorum haftalık erken doğum olmaması için.. bol bol dinlenmek gerekiyor sanırım bundan sonrası için.. 
0 oy
(175 puan)
Canım nakil hastasıyım kızım olacak çok kanamam oldu hastanede yattım alalhım alacak diye korktum ama şuan 27 haftalık olacak inş korkma allah büyük inanki olmaz denilen gebelik yaşıyorum nakil hocalarımın hepsi olmaz dedi ama allah nasip etti korkma allah'ın izniyle bişey olmaz hala riskli progestan kullanıyordum 2 kere  alıyorsum 3 e çıktı vitil oalrak alıyorum 
0 oy
(885 puan)
Valla canım 32 den beri benimde kanalda doktor kalkma sürekli yat suanlok.erken doğum olabilir dedi . 3 4olduk risk hala.devam.ediyor . Bu işler belli olmuto ama haftalarda benim  kasılmalar vardı serum  falan takmışlardı  . Erken donemdekiler dönebiliyormuş tekrar . Ama b3nimki daha dönmez dedi doktor kanalı yarılamış riskli dönemi atlatmaya bakıyoruz dikkat et anı hareketler yapma.cok sıcak dus falan alma

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 470 göst.
0 oy
5 cevap 130 göst.
21 Şubat Doğum kategorisinde Suzituna (48 puan) sordu

647,251 soru

3,413,185 cevap

4,243,045 yorum

182,948 üye

...