0 oy
419 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (667 puan)

Plasenta previa (bebeğin eşinin aşağıda olması) sorunu yaşayanlar kaçıncı haftada öğrendiniz.şuan kaçıncı haftadasınız ne tür şikayetleriniz var.

Gebelik haftası 16+3

5 Cevap

+1 oy
(117 puan)

Bende şuan 26+4 gunlugum  14.haftada plasentamin altta oldugunu soyledi doktorum 30.haftaya kadar yukari cikar ddi.Şuana kadar yukari cikmaya basladi rahim agzindan baya yukari cikti.Boyle devam ederse normal dogum olur ddi doktorum.Ama 3  4 kez plasenta yuzunden agrisiz kanama  yasadim hastanede yattim 1 gun kanamam durdu ciktim.Bol bol dinlendim yattim şuan çok sükür iyiyiz bebisimde bende.Sadece cok dikkt edin kendinizi yormayin dinlenin ilaclari icin.

-Reklam-
0 oy
(113 puan)

Yanlış hatırlamıyorsam 20 li haftalarda öğrenmiştim ve kendimi çok yıpratmıştım size tavsiyem nolur kafaniza çok takmayın çünkü zaman ilerledikçe yukarıya rahmin büyümesi ile kendiliğinden çıkma ihtimali nerdeyse %95 ihtimal çok şükür benim 2 3 hafta geçmeden yukarı çıkmıştı umarım sizinde öyle olur ilişkiden uzak durun çömelme hareketinden ve kendinizi çok yormaktan uzak durun diyebileceğim bunlar.

(667 puan)
Valla iki tane daha çocuğum var dinlenmek ne mümkün rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.
(113 puan)
Maşallah benim ilk olunca ben herkesin ilk sanıyorum:)) rabbim yardımcınız olsun herşey güzel olur ins
0 oy
(151 puan)

Bebegin esimi deyilmi biiyorum ama bizim kizimizda asagida.serviks 38di12haftaliginda doktor mukemmel dedi.lakin18+3de ultrasomda 31oldugunu oyrendim...erken dogum riskim var dedi.yurusukce sanki doguracakmis gibiyim...sanki cis yaparken cikib gidicekmis gibi geliyo bana.iyne yapdiriyorum proluton depot dusuk onleyici.novbeti sefer bakicaz durum ne yerde. Bende durum boyle bilmem senin sorundaki problemle aynimi deyilmi.ben azeriyim diye cok terimi anlamiyorum kusuruma bakmayin sorunuzla alakasi olmayan bisey yazdimsada siz onu yok sayi verin yargilamayin lutfen 

Değiştir  canim o zaman doktoru. Ona gitmek zorunda değilsin ki. Ben de ilk başta doktor bulana kadar 3 tane degistirdim. Doktoruna güvenmek çok önemli.
(151 puan)
Canim 5aydan sora hangi doktora gideyim?degisditmek olurmuki?
Niye olmasın ki. Memnun olmadığın bir doktorda devam etmek zorunda değilsin ki. Birde doktoruna karşı güvensizlik yaşıyorsan büyük sıkıntı bence. Ayrıca daha neredeyse 20 haftan daha var az bir zaman değil bence
(151 puan)
Haklisin canim dusunuyorum bendee ailece bir karar alib deyisdireceyim bu gedisle..sagol canim desteyin icin cok yardimci oldun bugun bana Allah razi olsun.
Amin canım Allah hepimizden razı olsun. Sağlıcakla bebişlerimizi kucağımiza almayı nasip etsin  inşallah. Sadece bildiklerimi paylaşmaya çalıştım. Sağlıcakla kal :))
0 oy
(128 puan)

Ben 17 haftada ogrendim assagida oldugunu ckar zamanla dedi doktr 23 unde randevum var insallh  ckmistr baklm  ckar seninkide bnce bide bn progestan  kullaniyorim ama dinlenemiyorom malesef ve asiri kabiz olmusum napcam blmiyorom basindan beri hep bi sorun

0 oy

Benim o haftalarda lekenmelerim oluyordu doktorum plesenta asagida olabilir o yapiyor olabilir dedi.bu 20.haftadan sonra belli olur.smdi 26+3  um o sorunumuz kalmadi sukur plasenta yukari cikmis sorun gorunmuyor dedi.bir problem olarak gorme va kafaya takma genelde geciyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
5 cevap 157 göst.
21 Şubat Doğum kategorisinde Suzituna (52 puan) sordu
0 oy
6 cevap 126 göst.
23 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Two angell (221 puan) sordu
0 oy
2 cevap 268 göst.

654,582 soru

3,441,115 cevap

4,274,885 yorum

184,933 üye

...