0 oy
278 göst.
Doğum kategorisinde (78 puan)

Kızlar doğum çok mu zor nasıl bir sancısı var gerçekten merak ediyorum :/ 

4 Cevap

0 oy
(1,322 puan)

Bnce kendini baskalariyla kiyaslama kimi diyor cok zor kimi diyor kolay senin nasl bi dogumun olacagini Allah bilir ama tabiki kolay degil kendinizi de cok zor olacak die sartlandirmayn hersey psikolojik biter 

Haklisin sağol:)
-Reklam-
0 oy
(60 puan)

Bende çok merak ediyorum 37 haftalığım. Ama herkesin doğum hikayesi farklı canım bizimkide kendimize has olucak. İnşallah kolaycık atlatır bebişlerimize kavuşuruz :)

Aminnnnn :))))
0 oy
(60 puan)

Genelde adet sancısı gibi diyorlar ama bakalım yaşayıp görücez.

(1,322 puan)
Adet sancisi gibi baslar sonrasnda sidsetlenir siz adt sancisi gelince hemen hastaneye gitmeyin derim
(60 puan)
Neden peki. Geç gitmek daha mı iyi ?
(1,322 puan)
Yani korkutmak gibi olmasnda adet sancisi dogum sancisinin yaninda sinek isirigi gibi kaliyor ;) banada anlattiklarnda bu durumu anlamamistm sancm tuttu hastanede kendi kendime millet ne abartmis bu sancida neyms diodm snra gerck sancilar bir basladi millet abartmıyormuş az bile diyormuş ddim ;))
(60 puan)
Hiç korkutmak gibi olmadı gerçekten. Sağolun. Şuraya biraz kendimizi alıştıralım merak ettiklerimiz öğrenelim diye giriyoruz  ama hata ediyoruz galiba. Sizin gibiler yüzünden doğum kabus gibi görünüyor gözümüzde. Ne kadar kolay çat diye kötü şeyleri söylemek.
0 oy
(2,584 puan)

Sıkma canını her zorlukta bi kolaylik vardır dua et insanların zorlu hikayelerini dinleyip kendini şartlama netice de kaçış yok o doğum olacak:)

İlgili bir soru bulunamadı

651,083 soru

3,427,525 cevap

4,260,066 yorum

184,020 üye

...