0 oy
402 göst.
Doğum kategorisinde (15 puan)
Arkadaşlar iki evladimda sezeryanla ve özelde oldu..Suan 31+6  üçüncüye hamileyim ve maddi durumdan dolayı özelde yapamicam...Devletle ilgili de genelde herkeste oldugu gibi bende ilgisiz olunmasindan yadan sorun yasamaktan cekiniyorum..Devlette sezeryan olan arkadaslarim beni aydinlatirsa sevinirim.. Yani Tavsiye edermisiniz yada ne olursa olsun uzak dur mu dersiniz
Gebelik haftası 31+6

7 Cevap

0 oy
(714 puan)
Dogum yine ayni dogum tek farkin oda konforu oluo bnce canm devlette yine hastaneden hastaneye degisir tabiki ama bi odada 2  3 kadin oldugu oluo arada perde oluo ozelde tek oluosun o rahatligi var  . Ozelde doktor giriyor die biliorm doguma . Devlette ebe giriomus ozel mudahale gerekirse doktor giriomus.
(15 puan)
Mudahale derken ebe sezeryan yapamaz ki
(1,431 puan)
Ben özelde yaptım. Ebem herşeyi yaptı, bende gördüm. Dr dan çok ebe önemli bence. Dikişlerim harika oldu sezeryanla doğum yaptığıma inanmıyorlar görünce.
(1,486 puan)
devlette sezeryana doktor.normale ebeler griyor
(1,431 puan)
düzenledi
O zaman çok güzel Dr da giriyorsa. Benim özeldeki Dr um hiç birşey yapmadı, doğumu izledi sadece. Ebe kesti dikti vs. Anlamadım birşey belden uyuşmalı olmasa bilmezdim.
(714 puan)
Arkadslr daha detayli yazmis bn bildgm kdaryla yazmstm.
-Reklam-
0 oy
(260 puan)
Ozel yada devlet farketmez insanlari onemli olan. Ben ozele gittim cunku buranin insanida calisanida cok ters gercekten ozele verecegim parayi cebime kalsin isterdim.
0 oy
(704 puan)
Devlette sezeryani Dr yapıyor .asistan olanlar diye biliyorum tabi uzman lar eşliğinde . Ebeler dikim i yapıyor sonrası için.  Bulunduğun şehirde ki devlet hastanesine bi bak istersen . Burda ameliyat için gün veriyorlar o gün gidip oluyosun. 
0 oy
(91 puan)
Hastaneden hastaneye fark var kendi şehrimdeki hastane çok güzel ve gidenler genel olarak memnun kendi şehrindeki devlet hastanesine bak bence burdaki hastanede en fazla iki kişilik oda var onlarida mecbur kalmadıkça kullanmıyorlarmış
0 oy
(170 puan)
hangi sehirdesiniz bilmiyorum umarim.guzeldir sizin oradaki hastahane. Ben sezeryan oldum dogumum cok guzel gecti dr cok iyi bi doktor ama diger konuda hersey yetersizdi rezaletti elimden gelen her yere sikayet ettim o amaliyatli halimle. hemsireler ilgisizdi hatta bi tanesi gelip oglumu hirpalar sekilde uzerini cikardi ve esimle tartıştılar darp sikayetinde bulunduk kimse bebegimizi o sekilde hirpalayamaz. ve bize hakaret edemez. cok pismanim ozelde olmadigima imkanimiz cok yok ama bunlari yasayacagima imkan yaratirdim daha iyi. yatagim bozukdu yukari kalmıyordu sezeryanliydim yatagi kaldirmadan kalkamiyirdum  kimse ilgilenmedi gene bagris cagris teknik servis getirdiler. oglumu kuveze almalari gerekti kuvez dolu dddiler baska hastahaneye gidin gene tartışma icinde kuveze aldilar. daha birsuru sey var dogumum agzimdan burnumdan geldi. zaten cok yetersiz bi hastahane herkez bundan sikayetci. 5 senedir yeni hastahane yapilacak sag olsun belediye baskanimiz sozunun arkasinda bi turlu durup da hastahane yapamadi. 
0 oy
(326 puan)
Benimde ilk oğlum özelde oldu, küçüğüm devlette 4 ay önce. Ben bizim devlet hastanesinden çok çok memnun kaldım. Ameliyathanedeki zamanlar ancak bu kadar güzel geçebilirdi. Allahım hepsinden razı olsun. Anestezi doktoru 2 lez anşattı çnce işlemi 3.de uyguladı. Baş ucumdaki hemşire her yapılan işlemi anlattı (epidural sezaryendi) hiç merak edip benim sormama gerek kalmadı. Bebeğimi gösterip onu yanına bir yakınımı alıp kapıdan bebek hözlem odasına götürdüler hep bir refakatçisi yanındaydı o süreçte bebeğimin fotoğraf çekimide yapabildi o süreçlerini. Ben çıktıktan sonra vücud ısısı için başka odada bekletildim kum torbalarıyla ısıtıldı konuştu dakikalarca hemşire benimle motive etmeyr çalıştı devamlı sağolsunlar. Oda 2 kişilikti o sıkıntıydı biraz ama ben 1 gece 3 kişi kaldım sonra diğer kişi başka kata geçmek zorunda kaldı koca odada tek kişi kaldım sonraki gün ve gece. İyiki diyorum hep iyiki orada olmuş. Sadece sonda sıkıntısı oldu bunda özelden tek farkı oydu benim için. İnanın ki öcü değil orada çalışan insanlarda hele bizimkiler inşaallah iyilerle karşılaşırsınız. 
(15 puan)
MasAllah Acaba hangi devlet hastanesi nde oldunuz ben istanbuldayim
(326 puan)
Kocaeli gölcük devlet hastanesi"nde.
0 oy
(1,431 puan)
Bende ilk doğumumu özelde yaptım. Ama şimdi Devlet Hastanesi'ne gidiyorum, gerek yok doğumumuda Devlet Hastanesi'nde yapacağım. Durumumuz var ama özele vereceğimiz parayla bebeğime en iyi şekilde odasını yaparım diyorum. Bir oda için gereksiz bence. Devlettede oda alabiliyorsun diye biliyorum. Özel oda olursa alırız, yoksada zaten maxsimum 3 gün kalacağız. O kadarda sıkarız dişimizi diye düşünüyorum. Hiç korkmayın Devlet Hastanesi daha iyi, tüm imkânlar var. Özelde küvez bile yok çoğunlukla acil müdahale vs. Devlete güvenin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 176 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
21 Ekim 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Berivnmum (32 puan) sordu
0 oy
3 cevap 123 göst.

650,275 soru

3,424,398 cevap

4,256,565 yorum

183,765 üye

...