0 oy
2,422 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Ilk hamileligim. Konya da gidebilecegim ilgili, gerekli bilgileri duzgunce verebilen , normal dogumu destekleyip yonlendiren bir doktor arayisindayiz. Devlette bir doktora gittim. Sonra Medicana da jule hanima gittik. Sadece 3 4 saniye kalp atisi dinletti ve birakip gitti. Bilgilendirici hic bir sey soylemedi. Hic memnun kalmadim.  Yardimci olursaniz cok sevinirim.

9 Cevap

0 oy

Farabi de aynur hanım var mehmet bey de çok iyi. En az yarım saat en ince ayrıntısına kadar her şeyi anlatıyorlar.cok da guleryuzluler.

-Reklam-
0 oy

Anıt hastanesinde refika hanım cok iyi guler yuzlu cok ilgili bende tam bes tane doktor değiştirdim en sonunda bunda karar kıldım 

(0 puan)
Biz refikadan hiç memnun kalmadık pko için 7 yasında kızımla gittik bana diyor senin cocugun olmaz bu senin mi tedavi ile mi oldu sacma sapan sorular sordu bir daha asla gitmem
0 oy

Canim ben dun dogum yaptim ali kemal belviranli kadin dogum hastanesinde bayram aydin ve bulent simsek bu doktorlara gittim hamileligim boyunca cok da memnundum hastaneden de memnundum normal dogum da cok rahat gecti herhangi bi sikinti yasamadim ozel doktorlar para tuzagindan baska bisey degil bana kalirsa

(46 puan)
Bende şuan aynı hastaneye gidiyorum ama tam bir doktor belirleyemedim her seferinde sıra anlamakta zorlanıyorum başka dontora denk getirebiliyorum. Dediğiniz doktorlara sıra almaya calisicam. Bende normal doğum istiyorum siz orada doğum yapan biri olarak dogumhanesi ortamı nasıl ebe ve hemşirelerin davranışları nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz???
0 oy
(67 puan)

Bende ali kemal belviranliya gidiyorum. Halk arasindaki adiyla 15 temmuz hastanesine. Zehra bebek var. Cok guler yuzlu bi dojtor her soruya cvb veriyor tavsiye ederim.

Yok almiyorlar. Yanina eşleri sadece özel yerler alir. Devlet hastanesini almaz diye biliyorum canm. Benmkini almadilar mesela
(46 puan)
Serpil hanım bende şuan aynı doktora gidiyorum. Doğum yaptıniz mi ? Ben dogumhanesi ve ebe hemsiresi ortamı nasıl oluyor onu merak ediyorum doğum sırasında yardımcı oluyorlar mi davranışları nasıl biliyorsunuz..?
(46 puan)
Serpil hanım bende şuan aynı doktora gidiyorum. Doğum yaptıniz mi ? Ben dogumhanesi ve ebe hemsiresi ortamı nasıl oluyor onu merak ediyorum doğum sırasında yardımcı oluyorlar mi davranışları nasıl biliyor musunuz..?
(67 puan)
Canm allah izin verirse 2 haftam var. Onceki dogumlari seydisehirde yaptim. Burasi nasil bilmiyorum
(46 puan)
Rabbim kolayca doğum nasip etsin inşallah sağlıcakla kavuşun... Sizden ricam doğumdan sonra da buraya hastane ve doğumhanesinin nasıl olduğunu paylasabilir misiniz merak ettiğimiz konuları gidermiş olalım..
0 oy
(46 puan)

Medicanada rengin karataylı var canım bnce ona bi gözük o kadar iyiki tatli dilli en ince detayına kadsr anlatıyo

0 oy
(373 puan)

özel büyüksehir hastanesine git benim doktorum nihal demirköprü o kadar tatli dilli o kadar guler yüzlü ki besmele ile baslar hep cok ilgili kalkmana oturmana yardim eder nasilsin diye halini hatrını sorar en iyi doktor o bence butun tanidiklarim ona gidiyor annem kuzum diye konusur aklina takilmasin got gor :)) 

0 oy
(235 puan)

Benim arkadasın da 15 temmuza gidiyor o da çok memnun canım :) bi de bişiy sorabilir miyim hazır burdayken sen özelde bebeğe bakmaya gittiğinizde ne kadar ücret verdin acaba benim eşim de bebeği görmedi bende görsün istiyorum da. 

0 oy

Ben kizilaya gidiyorum canim tuba hanima 

0 oy
(328 puan)

Özel büyükşehirde Aişe gönenç çok iyi hanim hanım yaa :)

(328 puan)
Ewet canımm :)
Neresinden bazen goruyordum senide bilmiyordum simdi tesadufen gordum :D
(328 puan)
Yazır canım benim sen ne taraf :D
Karatay canim uzakmisiz :D
(328 puan)
Ewet canım öyleymişiz :D

İlgili sorular

647,921 soru

3,415,621 cevap

4,246,095 yorum

183,138 üye

...