0 oy
610 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (348 puan)
yeniden gösterildi
Merhaba tatlı anneler ve anne adayları bebeğiniz doğduğunda hastane odasını nasıl süsleyeceksiniz neler aldınız acaba? Ben masanın üzerine koymak için balo  standları çıkmış ondan aldım kapı için süs ve tül aldım ama masa eteği ve küvez tülü de almak istiyorum istanbulda eminönünde bulduklarım hoşuma gitmedi sizin önerileriniz var mı?
Gebelik haftası 31+5

3 Cevap

+1 oy
(73 puan)
Meraba ben masaya sadece ortasına pullu bir kumaş alacam. Cibinlik olarakta kumaş aldım sade astar kumaşı altına güpür dikicem

Masada da çikolata şeker lokum meyve suyu olacak. Bide balon olacak
(628 puan)
Kendiniz süsleyeceksiniz  ablacığım kadarıyla ben de yapsam dedim ama hastane de masayı nerden bulacak siniz ki
(73 puan)
Hastane veriyor masayı
(628 puan)
Hadi ya hiç aklıma gelmemişti ben organizasyon şirketleri kendileri getiriyor diye düşünmüştüm
-Reklam-
+1 oy
(1,309 puan)
Ya benim hic ilgim yok boyle seylere yapmayi dusunmuyorum. Bi tek ben mi boyleyim :(
(858 puan)
Bende yapmayı düşünmüyorum. Annem başka şehirde zaten tek eşim olcak yanımda. Akrabalar da gelirse gelir artık kendileri bilir :) ben o an sadece dogumumu bide evladımı sağlıcakla kucagima almayı düşünürum heralde :) zevkler tartışılmaz ama yani isteyen de yapabilir benim düşüncem böyle bana gereksiz geliyor ya  :)
(1,294 puan)
Tek değilsin canım, kalacağım 1 gün bilemedin 2 gün...gerek duymuyorum açıkçası, mevlidinde düşünüyorum, kendi evimde,aileyle birlikte olduğumuzda, oda en mütevazı halinde :)
(858 puan)
Aynen canım bende :)
(1,309 puan)
Oh cok sukur :) bir iki arkadasim da sordular hazirlik yaptin mi filan diye. Istemiyorum deyince bi tanesi sonra icinde kalir filan dedi. Ben pek insan-akraba duskunu biri degilim zaten, hastaneye de en yakinlarim gelsin isterim sadece. Sirf annemizle babamiz kardeslerimiz icin de sus pus isine giremem zaten korkuyorum dogumdan. Benim gibi angarya oldugunu dusunenleri gordugume sevindim :)
(858 puan)
Aynen kızlar bende sizin aynı fikirde olmanıza inanın çok sevindim :) benim ilk bebisim kısmetse herkes bana da laf ediyor ama napıyim ya dediğiniz gibi hastaneye teyzem amcam gelirse gelir onlara da neyin gösterisini yapcam ya :))
0 oy
Ben n11 den hastane süsü almıştım gurbette olduğum için kimse yokki gelecek akraba falan balon almıştım adına afiş yaptırmıştım kapı süsü yaptırdım bi yastığa adını yazdırdım tül alıp terziden diktirmiştim beşik tülünü ayrıca kapı tülünü bize hastane verdi üçgen bayraklar iyiki doğdun oğlum yazılı üçgen kâğıtlar falan
Hastane de lohusa serbetini verdi bide komposto falan
(348 puan)
Hastane neler veriyor bilmiyorum ama ikramlıklarım belli şerbet isimli çikolata muffin poğaça falan hazırlayacak annemler. Ben önce bi hastaneye sorayım ona göre eksikleri alayım ozaman

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 311 göst.
1 Ekim 2018 Doğum kategorisinde Elif25 (125 puan) sordu
0 oy
4 cevap 133 göst.
27 Kasım 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nisre (7 puan) sordu
0 oy
8 cevap 477 göst.

647,751 soru

3,415,024 cevap

4,245,476 yorum

183,083 üye

...