0 oy
296 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (278 puan)

Bebegim normalde asiri hareketli 3 gundur hic hareket etmemeye basladi 3 saatte bi bi kere tekme atiyodu bugun 5 saat oldu hala tepki yok normalmi

Gebelik haftası 23

3 Cevap

0 oy
(827 puan)

Bende 23 haftaligim. suphelendigim zaman cikolata yiyip bekliyorum. Birde eger yorgunsam uzaniyorum. Muziğede tepki veriyor.  


22-26. haftalar arasında, ceninin görme yeteneği geliştiği için aydınlık ve karanlığı ayırt edebilirler. Bu nedenle midenizin üzerine el feneri gibi ışık kaynağı tutatsanız, bebeğinizin tepki göstereceğini, harekete başlayacağını hissedebilirsiniz. Bir bardak süt veya portakal suyu için. Bu içecekler, annenin sindirim sistemine canlandırıcı etki yapar, glikoza tepki olarak bebek hareket etmeye başlar. Bebeği harekete geçirmek için yüksek fruktozlu içecekler ve kafein yerine, meyve suyu gibi doğal şekerler  içeren besinler tüketin. Peynir ve kraker, fıstık ezmeli kızarmış ekmek, yoğurt ya da meyve ve fındık gibi sağlıklı bir atıştırmalık yemek de bebeğinizi uyarıp harekete geçirebilir. Anne karnındaki bebeğin sizi duyması, bebek 22-26 haftalık olduğunda başlar. Bebek artık sizi duyduğundan onla bol bol konuşmanıza harekete geçmesine yardımcı olabilir.

-Reklam-
0 oy
(445 puan)

28 haftaya kadar hareket takibi düzenli yapılmaz demişti doktorum.küçük olduğu için her hareket hissedilmezms.birgün hiç hareket etmezse gel demişti.

0 oy
(3,293 puan)

Yarına kadar bekle canım , sen de stres yaptığın için olabilir.

Bi çikolata yiyip sir t üstü yat, elbet hissedersin hissetmezsen de yarına kadar bekle, sabah yine tatlı bişey ye üstüne süt içip bekle

İlgili bir soru bulunamadı

651,121 soru

3,427,699 cevap

4,260,247 yorum

184,033 üye

...