0 oy
1,504 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,431 puan)

İkili testim gayet iyi çıkmasına rağmen 4 lü testi istedi az riskli çıktı. Bana nifty testini önerdi ama ben bu testi başka Dr a daha göstereceğim. Birde kan değerim 9.7 çıktı bana 9.6 olursa doğumda ölürsün dedi. Sinirlerim çok bozuk. Özel Dr a gideceğim ama eşim özele karşı hadi bir kez giderim ama doğumu bu Dr a bırakırsam korkuyorum. İyi bir Dr yok devlette.

image

Gebelik haftası 16+3

9 Cevap

+1 oy
(102 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Benim kanimda 9 cikti da bana ölürsün demediler hamile kadina bole bisey soylenir mi tobe ya 
(102 puan)
Kan ilaclarini ic ihmal etme sakin
(1,431 puan)
Direk böyle söyledi birde hemotolojiye git dedi. Ondan önce hep bende kansızlık var dedim 11 di yok ben ilaca karşıyım vs diyerek doğal yollarla kan yapıcı şeyler ye ciğer ye dedi. Yiyemiyorum dedim umursamadı. Aile hekimimde Dr un vermediyse ben yazamam dedi bu noktaya geldi. Hepsimi kötü olur bu Dr ların.
(102 puan)
Sen baska doktora gitmelisin kesinlikle ben saglik ocagina yaptirdim sonucu doktoruma gosterdim gorur gormez hemen ilac yazdi bana dogal yollarla hemen yükselmezki o kan senin kana suan cok ihtiyacin var
(1,431 puan)
Geçen ambulansla gittim hastaneye gece o gün yazdılar. Ama kendi Dr umun duyarlı olması gerekirdi. Bulantı vs var. Böbreğimde genişleme taş yüzünden. Şimdi o yüzden ilaçta içemez oldum. Nasıl olacak bilmiyorum.
(102 puan)
Valla mi bendede var tas bobregimde buyuma vardi stend takildi yoksa bobregimi kaybedebilirmisim 5 aydir stendle geziyorum cok sukur agrim yok ama sende guzel bi urolojiye git bende ameliyat oldugumda 16 haftaliktim simdi 37 haftaligiz cok sukur
-Reklam-
+1 oy
(326 puan)

Ne kadar düşüncesiz bu insanlar ya oyle soylenir mi nasil çirkin... baska bi doktorla devam etmeye calis canim. Stres en büyük düşmanımız sakin unutma sakin kal Allahin izniyle hicbir sey olmaz. Zaten 2li temiz ciktiktan sonra istemezler normalde ayrintilidan baska birşey. Icini ferah tut <3

(1,431 puan)
Kesinlikle bir daha ona gitmem ölecekmişim. Yaa bebeğime kim bakacak diye ağlayacaktım. Eşime çıkar çıkmaz aradım söyledim oda üzüldü. Birde diyorum bana birşey olursa bakabilirsin demi. Psikolojim resmen bozuldu. İki haftada bir bu şekilde farklı bir şey söyledi erken doğar bu bebek, yok düşebilir, yok miyomun var heran düşebilir ve bebekte gider. Eşimde bilgili bak uyarıyor dedi. Hayır bu şekilde olmaz bence.
(326 puan)
Tabi ki olmaz cok yanlis bir yaklaşım. Sen gönlünü ferah tut ve degistir doktorunu canim. Tabi ki Allah korusun bir sıkıntı varsa konuşulur bilgi verilir, onlem icin yardimci olunur ama bu uslupla olmaz. Hep soylerim en onemli sey psikoloji hamilelikte huzur bozmanın ne manasi var...
(1,431 puan)
Aynen canım moralim sayesinde sıfır. Artık ona gitmem. Bu şekilde insan korkutulmaz. Zaten doğumdan korkuyorum. İlk doğumum zor oldu zaten. İnşallah iyi bir Dr bulurum yolu yarıladım çünkü. Çok teşekkür ederim.
+1 oy
(427 puan)
Nift testi yaptırabilirsin hiç bi sakıncası yokki kafan rahat eder en azından bende yaptırdım 1 tüp kan sadece :) 
(1,431 puan)
Benim Dr um burda sadece amiyosentez sıvısı alınıyor dedi.  Tam olarak o testi nasıl yaptırabilirim. Birde bu testi kaçıncı haftaya kadar yapıyorlar. Çok teşekkür ederim.
(427 puan)
Valla yanlış hatırlamıyorsam perinatoloji bölümü yönlendiriyo diğerlerini araştırmalısın bende bilmiyorum kesin ücretsiz yapılıyo ama
(1,431 puan)
Dün çok baktım bizim burda ne Devlet Hastanesi nede üniversite  hastanesi yapmıyor bu testi. Teşekkür ederim. Her yerde olmaması kötü.
(427 puan)
Allah şifa versin canım sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
(1,431 puan)
Amin canım cümlemiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Çok sağol.
+1 oy
Dr kafayı yemiş hemen başka dr. Git. Özelleri sevmeye bilir eşin normalde gitmiyoruz zaten çok sıkışırsak. En iyi kadındoğum larda özellerde genelde. İyice kendini anlat. 
(1,431 puan)
Araştırıyorum artık başka Dr a gideceğim inşallah bulurum.
+1 oy
(1,309 puan)
Canim oncelikle doktorun malin onde gideniymis. Konusmayi bilmiyir doktor olsa ne olur. Testin kotu durmuyor canim nipt yaotirmak sana kalmis. Ben riskim olmamasina ragmen keyfi yaptirdim. Sadece 1 tup kan veriyorsun. Imkanin varsa yaptirabilirsin kromozom anomalileri konusunda net cevap verir sana. Kan degerin icin baska bi doktorla gorus istersen, su durumda aile hekimin bile daha cok yardimci olabilir. Bozma moralini
(1,431 puan)
Yarın evet aile hekimime gideceğim. Kansızlık bebeğe de geçiyor çünkü. Teşekkür ederim.
+1 oy
(1,660 puan)
Yuh yani tam cins doktormus. Devlette baska doktora git canım.  Emin ol hepsi aynı degil.
(1,431 puan)
İnşallah canım düzgün bir Dr bulurum da en azından psikolojim düzelir. Psikoloğu gidecek hale getirdi beni.
+1 oy
(69 puan)
O ne biçim doktormuş be, öyle şey denir mi! Hamilelikte kan değerinin 11.5 olması gerekiyormuş benim hep 10.5 çıkıyor ama öleceksin denmedi, kan ilacını kullanamıyorum kabız yaptığı için. Son haftalarımdayım kullansam mı diye düşünüyorum.
(1,431 puan)
Kullan ihmal etme. 11 küstürdü nasıl bu kadar düştü bende anlamadım. İki kere yapıldı geçen hafta 9.6 bu hafta 9.7 çıktı. Bu değerle sezeryan sorun olabilir deniliyor.
+1 oy
(69 puan)
Kuru üzüm ye bol bol çekirdekli olanından 
(1,431 puan)
Kurusunu ilk zamanlar çok yedim şimdi sıcaklardan pek yemedim. Ama ne varsa deneyeceğim artık. Sürekli uyuyordum bundanmış demekki.
0 oy
(16 puan)
yeniden gösterildi
Hiçbir doktor hgb değerin 9 çıktı diye ölürsün  demez. Bu kadar modern tıpta aneminin tedavisi çok kolaydır. Bence sen yanlış anlamış olabilirsin. En başta aneminin tedavisini yapmaya çalışır ki damar yolundan veya oral olarak tedavisi çok başarılı bir durumdur. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 468 göst.
0 oy
33 cevap 2,919 göst.
0 oy
6 cevap 1,186 göst.
11 Mart 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Aktulunb (259 puan) sordu
0 oy
5 cevap 195 göst.
21 Mart 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Eslem72 (30 puan) sordu

653,697 soru

3,437,819 cevap

4,271,209 yorum

184,715 üye

...