0 oy
253 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (26 puan)
Kısa bir süre önce polikistik over olduğumu ögrendim. 9 ay boyunca korunmasız ilişkiye ragmen hamile kalamadım. Son 2 aydır doktorum klomen verdi ve kolumdan iğne vurdu. Malesef bir sonuç alamadık. Adetlerim Allah’a şükür düzenli düzenli derken en azından çok şükür her ay oluyorum doktorum ileri derece bir pko olmadığını söyledi ama bir sonuç alamıyoruz çok üzgünüm. Birde bu sendrom yumurta bozukluğuna yol açıyor onu da ilaçlar tedavi ediyor neden tüp bebek yapmak zorunda kalıyor bazı pkolular? Bana dua edin nolur Rabbim kısa zamanda beni ve isteyen herkesi kavuştursun bebeğine. 

3 Cevap

0 oy
(1,668 puan)
Allah'ım sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 
(26 puan)
Amin teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(441 puan)
Cnm soğan kurunu denedin mi ben 6 ay olmadığımı biliyorum bekarken ilaç kullandım kilo verdim sonra her ay olmaya başladım.evlendukten sonra da  pko olduğumu bildiğim için 6 ay korundum sonra soğan kuru uyguladım korunmayı bıraktım. Çok şükür şimdi oğlum 3 aylık  .
(26 puan)
Teşekkür ederim denicem bende bu ay İnşAllah olur cnm
0 oy
(759 puan)
Canım bende polikistik over vardı doktorum esimden de tahlil istedi sayısı iyi çıkınca diğer detaylarını incelemedi daha en önemli olan morfolojisine baktırmadı hep bana yoğunlaştı klomen femara çatlatma iğneleri vs... daha doğrusu bunu başka doktora gittiğimizde anladık diğer gittiğimiz doktor tahlilin eksik olduğunu söyledi ve dediği gibide esimde çıktı sorun varikosel vardı ameliyat oldu 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür yani diyeceğim o ki tek doktorla kalmayın eşinde tahlil versin ama detaylı olanını araştırın 
(759 puan)
Rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı evlatları nasip etsin inşallah
(26 puan)
Sağol kardeş Allah razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
5 cevap 153 göst.
0 oy
0 cevap 128 göst.

646,602 soru

3,411,011 cevap

4,240,443 yorum

182,776 üye

...