0 oy
1,117 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,431 puan)
Bilmeden yarpuz yoğurtlu yedim. Bizim oralarda çok tüketilen bir bitki. Yabani nane diyede geçer. Nettede gebeliği sonlandırmak için kullanılır vs sakıncalı yazıyordu. Acayip korktum faydalarına bakarken okudum acayip tedirginim. Hamilelikte yiyen varsa cevap yazarsa sevinirim.
Gebelik haftası 17+3

4 Cevap

+1 oy
(75 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canım bende yemiştim.  Bende zararlarını bilmiyordum. Korkma birşey olmuyor.  Sadece ishal yapıyor bayağı:D bende öyle oldu
(1,431 puan)
Çok teşekkür ederim içim rahatladı. Biraz bel ağrısı birde karın olunca korktum. İshalin çözümü var:))
(75 puan)
Aynen aynen canım hemen gecesine türk kahvesi ve limonu karıştırp yedim ishalide kesti bir daha da yarpuz marpuz yemedim:D
(1,431 puan)
Bende yemem daha. Çok sağolun yoksa bu gece uyuyamazdım.
-Reklam-
+1 oy
(1,309 puan)
Ne oldugunu hic bilmiyorum ama cok mu yedin canim? Eger agrin kanaman filan olursa doktora git hemen.
(1,431 puan)
Allah'tan çok yemedim ama az karın ağrısı yaptı inşallah birşey olmaz. Bu yüzden olursa kendimi hiç affetmem çünkü. Bilmeden herşeyi yememek lazım bunu bugün iyi öğrendim. Umarım birşey olmaz. Teşekkür ederim.
(1,309 puan)
Bitkiler konusunda cok dikkatli olmak lazim gebelikte. Belki psikolojik olarak karnin agrimistir. Az miktardan muhtemelen bisey olmaz canim ama sen kendini kontrol altinda tut, en ufak bir suphen olursa acile git.
(1,431 puan)
Umarım olmaz canım bu gece dikkat ederim. Birşey olursa eşim benden daha çok korkar kesinlikle giderim acile. Hamilelikte hâlâ öğrenemedim ne zararlı diye. Hergün yasaklı listeye yeni birşey ekleniyor resmen.
(1,309 puan)
Insanin hic aklina gelmiyor ki. Ben de bi kez kizilcik suyu icmistim idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelsin diye sonra burda tesadufen okudum zararli demis biri. Sen icini ferah tut yine de.
+1 oy
Ne olduğunu bilmiyorum fakat ne kadar 1 kez yediysen ne kadar yemiş olabilirsin ki birde düşük olsun diye kullanılma şekli farklıdır. 
(1,431 puan)
Bilmiyorum gebeliği sonlandırmak için yeniliyor. Düşüğe neden olabilir yazıyordu. Ben faydalarına bakayım demesem görmeyecektim. Bir kezden birşey olmaz inşallah.
+1 oy
(218 puan)
Cnm bende daha bugün tüketim ayran çorbasına katmıştım  şimdi öyle söyleyince korktum  ama bebişim şuan hareket ediyor bir sıkıntı yok şuan
(1,431 puan)
Yemesen iyi olur canım. Okuyunca kanım dondu önce zaten iki bebeğimi kaybettim. Ödüm koptu eşimin bile rengi attı böyle bir etkisi varmış diyince.  Bende yarın ayran çorbası yapacaktım. Canım çekti yoğurda doğrayıp yedim birde:(
(218 puan)
En iyisi bir daha yememek en azından doğuma kadar cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 211 göst.
0 oy
2 cevap 369 göst.

649,424 soru

3,421,295 cevap

4,252,952 yorum

183,548 üye

...