0 oy
429 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (26 puan)
Merhaba. Oğlum 10 günlük ve 3 gün yoğun bakımda tedavi gördü. Biberona alıştığı için memeyi almiyo. Tekrardan nasıl alıştırabilirim. Önerileri yazarsanız çok sevinirim.

5 Cevap

0 oy
(1,048 puan)

Canım benim geçmiş olsun şimdiden. Benim oğlum da henüz 21. Gündeyiz daha. Ve sanırım kolayına geldiği için  biberonu içiyo memeden sütü çekmek istemiyolarmış.  Bu yüzden memeni sıkıp ucuna süt gelsin bebeğinin ağzına damlat o onu tetikler emmek ister diyordu bi doktor youtube videosunda. Ben de dığumdan önce normal olmaz sezeryana alurlarsa sütüm gelmezse vs diye çok izliyodum bu videoları. Sen sakım nasıl olsa mememi emmeyecek diye biberonla vermeye devam etme.  3 günlük şey unutur gider sen sabırlı ol inşallah alır yavrun deninsütün kadar sağlıklısı yok inşallah alır gülüm kendini stres yapmışsın sıkma sakin ol :angel:<3

(26 puan)
Çok sağol canım. Aglamasina dayanamadigim için veriyorum ama memeyede alışsın istiyorum. Inşallah tekrardan alır.
-Reklam-
0 oy
(95 puan)
Bizde suan 4 ayligiz ama son 1 aydir emmiyor. Sut sagip biberonla veriyordum. Son 1 haftadir biberonuda almiyor kasikla yediriyorum. Tekrar emmeye alistirabilecegimiz yontem var mi? Bende burada bekleyim cevaplari:)
(967 puan)
Siz çok mükemmel bir annesiniz bu guzel niyetinizden ötürü başaracaksınız benim kızımda 3 buçuk ay civarlarında bi çevreye merak yüzünden az az emmeye başlamıştı sanki emmeye zorlasam bırakacak gibiydi zorlamamanında çok büyük etkisi var mesela birini okumuştum doğum sonrası hiç emmemiş bebeği kadın azmediyor hoplata zıplata tutturuyor.  Kandan ötürü bırakmışsa bile unutmuştur çoktan çogu kişide banyoda basarıyor simdiden kolay gelsin ben inanıyorum emen bir bebek daha kolay dönecektir :)
(95 puan)
Coook tesekkur ederim size Allah razi olsun icim umutla doldu inanin:) nolur dua edin tekrar basaralim emmeyi. Son birsey daha soracagim uyurken emzirmeye calisiyorum 5 dk ancak emiyor. Bu durumda nasil karnini doyurmaliyim? Uyanikken kasikla veriyorum genelde ama uyurken mecbur biberon kullaniyorum
(967 puan)
Uyuyorsa zaten toktur açsada zaten bunu hissettirip uyanır doktorlar gelişimi için uykusunun bölünmemesini söylüyor  gece emzirmesi ilk 3 ay oda bebek isterse gerekli uyuyorsa hiç dokunmayın derim uyurken 5 dk da olsa emmesi iyiye işaret emecek tekrar  böylelikle biberonada gerek kalmaz ben tesekkur ederim yardımcı olmussam ne mutlu  inşAllah 2 yaşına kadar emziririz birlikte :)
(95 puan)
Sizden Allah razi olsun bir umutla uyanikkende emzirmeye calistim 3dk da olsa emdi:) demekki emmek istiyor ama biberona alistigi icin birden gelmeyince emmiyor demekki. Dediginiz gibi insallah biberonsuz 2 yasina kadar emziririz bebislerimizi:) Rabbim tum evlatlarla beraber benim kizimida saglikli uzun hayirli omur nasip etsin. Allah razi olsun tekrardan:)
(967 puan)
Aminnnn❤ Oy maşAllah çook sevindim cümlemizden inşAllah❤
0 oy
(967 puan)
Ağlıyor diye biberon vermeye devam ederseniz asla emmeyecektir bardakla besleme  yöntemini kullanın acıktığında bu zaman zarfında biberonu unutur göğsünüzü teklif edip böylelikle alıştırabilirsiniz.
0 oy
(606 puan)
Bebeğim yok ama böyle bir durum olsa şunu denerdim ben belki olabilir diye :) gogusumu agzina koyardim kenardan veya üstten bir yerden biberonla biraz süt damlatirdim gogusu çektiği anda alisirdi diye düşünüyorum ne kadar doğrudur bilemem ama olabilir yani . Herşey denemek lazım:)
0 oy
(85 puan)
Facebook da emzirme sanati diye bi grup var orda yardimci oluolar oraya uye olup sorabilirsiniz. Memeye dondurdukleri cok bebek var 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,837 göst.
0 oy
2 cevap 262 göst.
24 Mart 2020 Doğum kategorisinde Cocalll (80 puan) sordu
0 oy
5 cevap 417 göst.
29 Ekim 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Evremeras (43 puan) sordu

648,179 soru

3,416,508 cevap

4,247,050 yorum

183,207 üye

...