0 oy
287 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (27 puan)
10 gündür adet olmadım ama testler negatif beta hcg 1.40 çıktı. Ama doktor rahimde kalınlaşma var dedi. Hamile olabilirmi yim. Yada Baska bir sorun olabilir mi. Pazartesi tekrar kan tahlili bakılacak ama beklemek zor geliyor. 

3 Cevap

0 oy
(5,249 puan)
Iki gunde bir kan vereceksin  canım  ultrasonda keseyi  görmeden  heveslenme  benimde kan değerlerim  yüksekti düştü  testlerde hamile çıktım bugün  7. Günüm adet olmadim pazartesi bnde lan vericem  ama benimki kimyasal gebelik miş  bunuda  yeni öğrendim  inşallah  değerlerin  yüksek  çıkar..  
(27 puan)
Kimyasal gebelik ne oluyor. Beklemek çok zor oluyor. 7 ay önce bebehi kaybettim. İnş Bi muzice olur. Senin içinde aynı şekilde.
(5,249 puan)
Dış gebelikte embriyo rahim dışında bir yerde yerleşirken; kimyasal gebelikte, yumurta döllenir ancak döllenmiş yumurta sağlıklı embriyoya dönüşemez, rahim içine yerleşemeden atılır. Ultrasonda gebelik kesesi izlenmez, sadece B-HCG hormonunun kanda yükselmesi ile tanı konulur.
(27 puan)
Anladım teşekkürler. Hayırlısı neyse o olsun artık.
-Reklam-
0 oy
(1,032 puan)

Dünki cevaplarımız tatmin etmedi seni herhalde canım:D

(27 puan)
Etti ama daha çok yorum sanırım biraz daha rahatlatıcak. Sanırım baya Bi stres yaptım. Hamile olmamak ayrı. Hamilele kalmama gibi bir sorun olucak diye endişelenmek ayrı stres yapıyor.
(1,032 puan)
Asla böyle bisey düşünme canım Allah büyük dua et Bak ben dusuk yaptım 1.5 aya kaldım korunmayı bırakmadim  strese sokma kalırsın ya. Bekle sadece sabır
(27 puan)
Bende 7 ay önce düşük yaptım. Ama 7 aydır kalamadım hamile. Bi sorun olucak diye çok korkuyorum.
(1,032 puan)
Allah bilir doğru zamanı canım. Sen hormonlara baktır yine esin sperm testi versin bi sorun var mı yokmu anlaşılır.
0 oy
(271 puan)

Canım bende adetimden 5 gün önce kan testi yaptirmistim hamilelik belirtilerim vardı ama 1.1 çıktı sonra adetim 4 gün geçti adet olcam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim şuan 6 haftalık. Allah gönlüne göre versin inşallah vardır bebiş:)

(27 puan)
Amin inş. Vardır bebeğim. Seninde hayırlısıyla bebeğini kucagına almayı nasip etsin Allah
(271 puan)
Amin inşallah canım

İlgili bir soru bulunamadı

651,023 soru

3,427,247 cevap

4,259,790 yorum

184,000 üye

...