0 oy
351 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (278 puan)

En başından beri arkadaşın tavsiyesiyle gittiğim bir doktor var adama bir türlü kanım ısınmıyor ben gitmek istemiyorum eşim ısrarla ona götürüyor neymiş yaşlıymış tecrubeliymis bende adam zamanında iyi bir doktor olabilir ama artık yaşlanmış kafası gidip geliyor diyorum artık sona geldik doktor değiştirilmez diyor ama benim için önemli olan doğuma girecek doktor çünkü çocuğum ve benim sağlığım söz konusu herneyse bugün yine o adama gittik adama kan ilacım var magnezyum hapım bitti onu yazın dedim tamam dedi sonra eczaneye bi geldim bana kan ilacı yazmış magnezyum hapı yazmamış yani iyice içime kurt düştü doktor konusunda:(((((

3 Cevap

0 oy
(124 puan)
Ne kadar yaşlı ki ? Acil sezeryana girmiştim doktorun kim olduğunu bilmiyordum ve 1 ameliyatı tahminen 10 dk içinde yapıp kapama işlemini asistana bıraktı.Kanama 40 tan sonra da devam etti başka doktora gittim kontrole ve birkaç kez bakıp her defasında sezeryanin çok güzel olmuş dedi. doktor kimmiş bakayım dedim 50 yi geçkin idi sonra düşündüm demekki tecrübe gerçekten önemli. Unutmuş olabilir ilacı yaşla alakalı olabileceğini düşünmüyorum hele bebeğin gelsin unutkanlık had safhada olacak. Heyecan, telaş, uykusuzluk, mutluluk,  vs. Duygu karmaşası yaşayıp basit olan herşeyi unutacaksın bebeğin ile ilgili olanlar hep aklinda olacak. Bunlar benim naçizane düşüncem ve unutma neyi nasıl düşünürsen o olur. İyi düşün iyi olsun. 
(278 puan)
60 yaşında evet tecrübeli olması güzel ama yaşlılık da o tecrübeleri unutturabiliyor
(124 puan)
Başkalarının güveni değil önemli olan senin güvenin eğer azda olsa soru işareti varsa ve gecmesi mumkun degilse değiştir doktoru. Doktordan yeterli enerjiyi alırsan baştan beri hep o doktorla devam etmis  gibi hissedersin. Zaten senjn içinde önemli olan doğuma giren doktor yani haftanın önemi olmaz.
-Reklam-
0 oy
(242 puan)
Bence degistirebilirsin. Dogumu yaptiran doktor cok onemli
(278 puan)
Sen olsan değişir miydin peki 35 haftadan sonra ??
(31 puan)
Ben tasindigim icin o haftalarda degistirdim. Aglayarak gitmistim eski doktoruma tasiniyorum diye ama yeni buldugum yerden cok cok cok daha memnunum. Istiyorsan degistir. Alisirsin zaten sim haftalar herhafta kontrole gidiyosun.
(242 puan)
Arastirip iyi bir doktor bulurdum.senin güvenin sarsılmıs bikere icinde hep bir tedirginlik olmasıda iyi degil
0 oy
(208 puan)

Ozel hastanemi deet hastanesine mi gidiyorsu 

(278 puan)
Özel hastaneye gidiyorum

İlgili bir soru bulunamadı

651,535 soru

3,429,403 cevap

4,261,965 yorum

184,149 üye

...