0 oy
302 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (46 puan)
Kizlar benim bugun adet gunumdu hafif sancilarla adet oldum ya da ben adet olduğumu saniyorum bilemedim her zamanki gibi degil afedersiniz kahverengi gelmis ama pembemsi kan da var normalde cok cok yogun ve kipkirmizi gelir ve asiri sancili olurdum. Bu sefer gelen kan ne cok fazla ne cok az... bu bir yerlesme kanamasi olabilir mi adet oldum diye uzulmustum ama supheyede dustum. 

6 Cevap

0 oy
(1,032 puan)
Canım gününde olduysan adet kanaması olabilir içinde şüphe varsa kan testi yaptır derim kesin sonuç o gösterir 
-Reklam-
0 oy
(2,399 puan)
Benimde öyle gelip yoğunlaşmıştı. Bende ilk yerleşme kanaması mi acaba diye düşünmüştüm ama adet olmusum. Bir dahaki ayda hamile kaldım canim
0 oy
(1,733 puan)
Valla oladabilir benim basima gelmisti bence bitest yapmalisin
0 oy
(34 puan)
Her ikisi de olabilir. Bende seninle ayni durumu yasadim. Test yaptim ertesi gun pozitif cikti :) yarina kadar gelmezse test yap cikar sonucu. Allah gonlune gore versin :)
0 oy
(723 puan)
Yerleşme kanamasi kahverengi oluyor toplamında 6 damla filan yani bende oyle oldu az az 2 gun sürdü 
0 oy
(9 puan)
Bende yerleşme kanaması yaşadım canım. Adet günüm bi gün gecikmişti ertesi gün adet oldum sandım gelen kan da biraz farklı gibi gelmişti bana pek de oralı olmadım. Aradan 7 8 saat geçince devamı gelmeyince şüphelendim 1.5 gün kadar silik halde gelince ve kesilince yerlesme kanamasi olduğuna kanaat getirdim ve sonraki gün hastanede tahlil yaptırdım ve sonuç olumlu cıktı. Biraz da beklemekte fayda var tabi. Bazen stres vb şeyler de adeti etkiliyor ister istemez. 

İlgili sorular

647,988 soru

3,415,805 cevap

4,246,265 yorum

183,152 üye

...