0 oy
482 göst.
Doğum kategorisinde (87 puan)
Kızlar çok ilginç bir doğum hikayem var... 40. Haftamızda geldik hastaneye hadi doğuma alalım açılman iyi dedi doktorumuz tamam dedik.. Dün saat 12.30 da yatışım yapıldı.. Sancım yoktu tabi verdiler suni sancıyı.. Saat 5de sancım çoğaldı haliyle açılmam da oldu.. 5te aldılar doğuma saat 8e kadar uğraştılar bebek gelmedi. Bana ıkın diyorlar ıkınamıyorum.. sonunu getiremiyorum ıkınmaların neyse saat 7.30 rahmin üst kısmında kemik var bebeği bir türlü alamadılar. 8e kadar uğraşalım olmazsa sezeryana alıcaz dedi.. Ben sancıdan bağıra bağıra ölüyorum sandım. Ameliyathaneye aldılar o ara bir sancım vardı anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerek.. Sonra gözümü bir açtım ki saat 11 odaya almışlar beni.  Tabi oda da kayınpederim var kızlara diyorum ki bekarlar normal doğum yapmayın sezeryan olun anestezinin etkisi biraz daha saçmalamışım zaten..Böyle bir doğum hikayem var darısı tüm hamiş annelere olsun hepinize dua ettim tek avazda kurtulun inşallah

4 Cevap

0 oy
(332 puan)

Rabbim sana bağışlasın boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları altin da diye. Keşke önceden öğrenilmiş olsaydı kemik olduğu da direk sezeryana alsalardi hem normal doğum sancısını çekip hem sezeryan olmak zor olsa gerek. Her ikisinin de acısını yasamissin çok çok geçmiş olsun. Bana da dua et kuzum birazdan hastaneye gidecem insaAllah beni de doğuma alırlar ara ara sancım oluyor ama doğum sancısı değil :D beklemekten sıkıldım artık

(87 puan)
Rabbim tek avazda kurtarsın inşallah.. Sıkıntısız bir doğum olsun inşallah.. Allah kuzunu sana bağışlasın
-Reklam-
0 oy
(178 puan)
Tüh ya 2 emek olmuş neyse keffaret olsn insaAllah 
(87 puan)
İnşallah inşallah
0 oy
(56 puan)

Allah aneli babali buyutsun canim rahim azi kucukmus diye normal dom yapamamişsin doktorun sana bunu soylemedimi benimde rahim azi kucuk oldugu icin 10 gun sonra sezeryana alincam insallah :)

(87 puan)
Söylemedi normal doğurtmak için elinden geleni yaptı ama olmadı malesef
0 oy
(58 puan)
Ya benimkide sana benzer bi doğumdu ama sezeryana almadilar ilk hamileligimde Allah ım o nasıl bi doğumdu oyle doktor diyo bugün içinde en zor doğum seninkiydi dedi bi de ozaman 19 yaşındaydım normal doğum yaptım ama ne şekilde yaptığımi Allah biliyo üç ebe bi doktor cikaramadilar çocuğu Allah tan kendim internetten bilgi edindim o bilgiyle onlarada akıl veriyorum bi yandan diyolar bana sen bu yasta normal doğum yapma cesareti gosterip bide bize akıl veriyosun diyolar şaşkın şaşkın bana bakiyolar güler misin ağlar mısın sabah beste sanci gelmeden suyum geldi gittik hastaneye iki cm açıklığın var dedi yatırdilar sancilar başladı yavaştan cam  kenarinda yatiyodum perdenin benden cektigi neydi ki ağzı olsada konussa: ) gece saat 10 a kadar sanci cektim doğum başladı hadi gidelim çatala yat dediler gittim cocuk gelmiyo ebe diyo bi ebe daha çağırın gelmiyo diyo oda geldi diyoki bi ebe daha çağırın oda geldi cikmiyo bu böyle olmicak napcaz sezeryana mı alsak falan diyolar benim sanci korkudan kesildi doktor çağırdılar ıkın diyo sanci yok ikinamiyorum sanci olmadigi halde ikindim doktor ugrasiyo bu böyle olmicak doktor dedim sezeyana alın madem dedim doktor yok sende bu azım oldukça sezeryan yaptırmam hadi bakalım devam bir saatin sonunda pitircigim geldi :) şükür cıktı geldi bide kuzuma diyorum kız sen niye cikmiyon soyle bakim diyorum bu küçücük halinle benle inatlasiyosun diyorum... herseye rağmen güzeldi yani: )
(56 puan)
ay kiz suan yazdgni okuyunca gülesim geldi =)ama senin icin cok zor olmstr tabi ozmn
(58 puan)
Ya hemde nasıl simdi gulerek anlatiyoruz işte Rabbim kazasizca hayirlisiyla sagliklica kucağımiza almayı nasip etsin hepimizede yine gulerek anlatalim böyle :))
(56 puan)
amin cnm ins =)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 676 göst.
22 Temmuz 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nuraycmk (24 puan) sordu
+1 oy
7 cevap 373 göst.
20 Kasım 2023 Doğum kategorisinde Nalan.avcii (5 puan) sordu
0 oy
6 cevap 220 göst.

650,971 soru

3,427,091 cevap

4,259,598 yorum

183,983 üye

...