0 oy
809 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,437 puan)

Hanımlar bunu nasil  sordunuz ben cok utanıyorum sormaya. :(

10 Cevap

+1 oy
(243 puan)

canim bende hic sormadiim.ama o kendiliginden diyor ole bisi oldugu zaman

-Reklam-
0 oy
(293 puan)

Bnm düşük tehlikem vardı ilk doktor baktığında bir şey dememişti ama dogumhanede ki hemşire kendisi ilişki yasak demişti düşük tehlikesi olmayınca bir şey olmaz bence 

(1,437 puan)
Benim düşük tehlikem var pazartesi doktora gitcem inşallah kendi der de rahat ederim :(
(293 puan)
Hmm geçmiş olsun cnm baktın söylemedi sor kolay bir şey değil
(371 puan)
Nelere dikkat etmeliyim de  bence dusuk riskin varsa zaten bi sure yasak olmali
(655 puan)
Bu surecte benim yapmam ve yapmamam gereken seyler nedir diye sen sor.benimde dusuk riskim vardi ben sormadan doktr ilk basta onu soyledi zaten yasaklari saydi
0 oy
(113 puan)

Bence cekinmeyin sorun çünkü o doktora günde binlerce kez soruluyor yani ve evli bir bayansın bunu sorman normal Bence.

0 oy
(858 puan)

Normalde yasak değil yasak olduğunda da doktor söylüyor genelde ama aklına takılırsa sende sor doktordan çekinme 

0 oy
(1,689 puan)
Bunda aslinda utanilcak.bisi yok kuzum sonucta insan ihtiyaci olan bisi gayet havadan sudan konusur gibi sormustum benden cok esim kipkirmizi kesilmisti gerci ama olsun :) kanama olmazsa iliskide bulunabilirsiniz demisti doktorda cevap olarak. Gerci biz hic iliski yasamadik zaten sonrasinda iliski haricinde kanamam oldu hepten yasaklandi iliski suan hayirlisiyle bebegimizin dogmasini beklioruz insallah.
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Aslında bunu kafamizda büyüten biziz doktor için serçe parmağı bas parmağı neyse bizim herseyimiz de onlara öyle.. Gayet normal ve sıradan. Ama iste ilk defa boyle şeyler soracak olmak geriyor  biraz :)
(1,689 puan)
Germezmi bizde once uc dort hafta prova yaptik yok soyle soralim.yok boyle soralim.diye ozamanlar bide hani insan yasamak istio bisiler acaba bisi olurmu diyede korkuo bi yandan :) sonra birden kontroldeyken aman dedim nolcak sor gitsin birden deli cesareti geldi soruverdim :) allah hepimize saglikla dogurmayi nasip etsin insallah
0 oy
(1,430 puan)

İlişkiye girebiliyomuyuz dedim ben demek zorundayiz onlar doktor bizim bünyemizi ondan daha iyi kimse bilemez burada gir birşey olmazda denir girme su olur da denir ama bizim için riskini degilmi tek doktroumuz bilir o yüzden sormak zorundayız..  Benimde doktorum erkek ama yapicak bisi yok eşime dedim gitmeden ilişki konusunu ne yapıyım utanıyorum diye sor dedi o doktor dedi ki eşim aşırı kıskanç biridir doktoruma zor ikna ettim iyi bir doktor diye gitmeye ama bu sonuçta risklide olabilicek bisi rastgele birine değil kadın doğum doktoru sonuçta sorucagin kişi hiç utanma..

Evet haklisiniz mecbur soracagim. İnşallah o yapmamam  gerekenleri sayar :)
(1,430 puan)
Aklındaki tüm herşeyi sor canım bu saçma gelir doktor yanlış anlar diye düşünme kendi kendini kemiricegine sor da rahatla..
0 oy
(12 puan)

Benimki sormadan söyledi sağolsun , gebelikte ilişkiyi yasaklamıyoruz demişti, görünürde tehlikeli bir durumum yoktu. Şükür ki birşeyde olmadı..

Benim riskim  var doktor soylemezse soracagim mecbur
(12 puan)
Önce sağlık tabiki sorun..
0 oy
(211 puan)

Ben önce seyahat yasağına devam mı hocam dedim, hayır sıkıntı kalmadı dedi. Hemen arkasından diğer yasaklar da kalktı mı dedim, evet dedi, öyle  anlaştık



0 oy
(2,896 puan)

Benim eşim direk sordu .cinsellikten kendimizi  geri cekmelimiyiz diye 6 haftaliktim o zaman dr  hayır düşük tehlikesi kanama yok haftada 2 kere devam edebilirsiniz dedi.12+4 devam canım.

–1 oy
(30 puan)

Normal hamilelikde ilk 3 ay olmaz 

(493 puan)
Normal hamilelikte olur sadece riskli gebelikte olmaz. Benim normaldi doktor yapabilüiirsiniz dedi.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 862 göst.
0 oy
12 cevap 1,285 göst.
0 oy
1 cevap 424 göst.
26 Aralık 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde seoz (138 puan) sordu

648,663 soru

3,418,423 cevap

4,249,228 yorum

183,351 üye

...