0 oy
824 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)

Kızlar hamileyken  eşiniz size nasıl davrandı eşinizin psikolojisi nasıldı bnm eşim çok iyidi bana karşı ilk hamilelik diye dedim kendime ama ikinciye hamileyim ve eşim yine aynı çok heyecanlı 

Gebelik haftası 27

6 Cevap

+1 oy
(484 puan)

Ayyy ne güzel kıymetini bil valla. İkinciye hamileyim ama bi gün olsun memnun olmadım etmeye de çalışmadı zaten. Kendisi benden daha çok hamile gibi davranıyor nazlar tripler. Doğursa da kurtulsak diyorum ama doğmuyor onun bebek :)))

(245 puan)
Bi tek ben değilmişim demek ki:)
-Reklam-
0 oy
(1,437 puan)

Bizim daha 1.5 ayimiz cok düşünceli riskli gebeliğim var evde hic is yapmıyorum hep o yapıyor ve hic şikayetçi değil inşallah ta boyle gider. Esi ile sorunu olanların da esi inşallah düzelir mutlu olsun herkes :)

0 oy
(4 puan)

benimki de elinden geleni yapıyor ama maalesef sizin Eşiniz gibi heyecanlı dgl hatta bebegmz ile konuları sdce arada knsuor okdr çok sanslisin sn

0 oy
(383 puan)

Eşim gerçekten melek gibidir gebelik öncesi de öyleydi şimdi de...bir de kendisi 42 yaşında ve ilk çocuğumuz yani ikimizin ilk çocuğu. Benim ilk evliliğimden 12 yaşında bir oğlum var artık artık bizim oğlumuz oğlum ona babacım der o oğlum der başka bir şey demez çok şükür.bu bebisinizi de haliyle en çok o  istedi.surekli konuşur onunla beni sürekli yüceltir sağolsun.biraz riskliydi gebeligim hep önemli olan sensin sonra bebeğimiz der.hic bir şey beklemez evlendiğimiz den beri bir kez masayı bile toplamayı hazırlamayı tek başıma yaptırmadı.bir inadı var ama bir de kıskançlığı o kısım evlere şenlik :) 

(172 puan)
Masaallah canm Allah bozmasın
(383 puan)
Amin canım allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
0 oy
(3,293 puan)

Ne güzel Allah bozmasın.

Biz ilkinin acısını yaşadığımız için, bunda esimde bende çok heyacanli ve mutluyuz. Bütün kontrollere gelir,beni yalnız bırakmaz.

Rabbim kucagimiza almayı nasip eder ınş

0 oy
(371 puan)

Kusura bakma da bu nasıl sacma bi baslik olmus bana esim cok iyi davraniyor size nasil davraniyor nedir yaaa

Çok gördüm kötü davranan eşleri merak ettim sana  saçma geliyorsa bnm bu sorum niye cvp veriyorsun
Sen saçma soruları cvp layan insan olarak cok etkilenmis olmalisin
(371 puan)
Sen burda hamileyim ayrilmak istiyorm hamileyim esim soyle kotu davraniyor gbi yorum yazanlari gormeyip aferin almak ister gbi boyle sacma bi baslik acarsan yazarm hatta bi de ustune ne dertsiz gayesiz insanlar var diye de eklerim.
(371 puan)
Sen saçma soruları cvp layan insan olarak cok etkilenmis olmalisin hangi dilde ne demek bi de onu deyiver

İlgili bir soru bulunamadı

650,997 soru

3,427,157 cevap

4,259,687 yorum

183,992 üye

...