0 oy
245 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (37 puan)
Merhaba. 5+4 haftalık hamileyim. Vajina batması oluyor bazen. Sanki adet olacakmisim gibi oluyor. Neden olailir acaba? Yaşayan var mı bu durumu? 

4 Cevap

0 oy
(113 puan)
Bu. Dönemde. 3 aya kadar normal adet ağrısı gibi ağrı batmalar rahim genişliyor 
(37 puan)
Afedersiniz adetim olcagi zaman hep bu şekilde oluyor. Ondan dolayı endiseleniyorum. Teşekkür ederim içim rahatladı biraz.
-Reklam-
0 oy
(417 puan)
 Bu surecte her turlu agri degisik kasilmalar batmalar olabilir. Kendini  cok dinleme ama rahat hissedecek seyler yapabilirsin cnm
0 oy
(655 puan)
Canım o adet sancısı gibi olan ağrılar adetinin ilk defa gelmemesinden kaynaklanıyor olabilir. Ben o ağrıları 7 haftalıkken çekmeye başladım şimdi 11+5 im ama hala arada bir oluyor. Sürekli dinlenmen gerekiyor. Doktorum bana ev işi yapma yerden çöp bile alma demişti. Sen de öyle yap eğer imkanın varsa. Bebek tutunsun. 
(37 puan)
Anladım, Allah korusun dikkat ediyorum dediğiniz gibi :) insan korkuyo ilki düşük olmuştu benim. Teşekkür ederim :)
(655 puan)
Sağ salim kucagimiza alırız inşallah bebeklerimizi. İlk haftalar hiç geçmek bilmiyor. Dikkat et kendine.ben de arada bir unutuyorum hamile olduğumu. Koltuk berjer ne varsa kaldırıyorum. ama sen çok çok çok dikkatli olmalısın.attigin adımlara bile dikkat etmelisin. Ne kadar kendini korudun Allah da bebeğini korur. :)
(37 puan)
Amin inşallah hepimiz sagliklica alalm kuacgimiza inşallah bebislerimizi :)
0 oy
(61 puan)
Normal canım bende de oluyordu doktor çok normal demişti

İlgili bir soru bulunamadı

647,914 soru

3,415,592 cevap

4,246,083 yorum

183,135 üye

...