0 oy
351 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (493 puan)

Arkadaşlar herkesin bildiği gibi hamile kadınlar hafta da iki kez balık yemeli üç yıllık evliyim ilk kez balık yaptım eşim somon balığı aldı balığı çok çok seven biri değilim bebek için yedim yedikten sonra kendimi psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum internette baktım beraber yenmemesi gereken besinler diye kavun peynir süt haricinde bir şey yazmıyor midemi iyi hissetmediğim için çikolata yedim tadını unutmak için. Kendimi kötü hissediyorum psikolojik mi yoksa bir şeyler mi oluyor. Ağır mı geldi acaba bu sıcakta. 

Gebelik haftası 18

9 Cevap

+1 oy
(184 puan)

Bence de piskolojiktir soğuk bir soda için rahatlasın 

-Reklam-
0 oy
(1,239 puan)

Bence psikolojik canim cok sevmedigin icin ve sicakta bi yandan ben istahim iyi olmasina ragmen sicaklar yuzunden yemekten kesildim resmen salatayla ogun geciriyorum baligi da sicak yemeyince anlami yok salatama ton baligi ekliyorum genelde yada soguk haslanmis makarnama :) kotu dusunme bisi yoktur 

(493 puan)
Galiba  tiksindim kendimi hiç iyi hissetmiyorum yediğinden beri kendimi dinliyorum bir şey olacak mı diye. Sıcakta gelmiyormuş.
0 oy
(5 puan)

Bence psikolojik  özellikle balık yiyin diyoçünkü doktorlar haftada en az iki gün. Ama balıgın taze yada bayat olmasıda çok önemli soda içmeyi dene rahatlatır

(493 puan)
Korkum eşim geçen hafta aldı ben de buzluğa koydum ancak yiyebildim hiç yapmadığım için cesaret edememiştim
(5 puan)
Buzlukta ise sıkıntı yok ama alınan yer güvrnilir mi o var. İçin rahat etmicekse hastaneye git bebegim görmek istiyorum de inan çok güzel yardımcı oluyorlar hem için rahatlar
0 oy
(3 puan)

tamamen psikolojik bence hata haftada bir kez tuketmelisinde bebeğinin beyin ve goz gelişimi için çok iyi

(493 puan)
Onun yerine ilaç içen var olmazsa artık onu içerim. Yediğinden beri tedirginim. Hazırlama aşaması da beni zorladı.
0 oy
(1,689 puan)

Balik gibi nimetin olsun kusum :) sevmeyen icin agir gelebilir somonla baslamak ama yasadigin psikolojik bisi. Hicbisi olmaz merak etme baligin arkasindan helva yeriz biz bi lokma o tadi alsin mideyi bastirsin die bulabiliosan tavsiye ederim afiyet sifa olsun. 

(493 puan)
İnan hamsi haricinde diğer balıkları hiç bilmem öncesine annem yapar ben yerdim evlenince hiç yapmadım eşim somon olduğunu söyledi ilk kez yiyorum ve tedirgin oldum. Durmadan bir şeyler yemek istiyorum tadını unutayım diye çok korkuyorum yanlış bir şey yerim diye.
(1,689 puan)
Sutlu yogurtlu bisiler yemedikce zehirlenme olmaz canim gerci balik tazeyse sutlu yogurtlu yiyeceklerinde bi zarari olmuyormuş ama yememektr yarar var. Bende hamsiden baska balik pek sevemedim nedense ama bebek icin cok faydali kendimi gectim bebegim icin yiyorum bicok seyi.
0 oy
(68 puan)

Somon balığı diğer balıklara göre biraz yağlı olur cnm onun yerine bir daha ki sefere daha az yağlı bir balık tercih edebilirsin ondanda biraz miden kötü olmuş olabilir. 

(493 puan)
Yağlı olduğu için oldu galiba ama bundan sonra bir daha balık yemem.
(68 puan)
Balık bebeğiniz için çok iyi bir besin levrek yiye bilirsiniz daha az yağlıdır ve lezzetlidir
0 oy
(2,563 puan)

Sıcakta ağır gelmistir. Birde hamilelikte dedigin gibi haftada 2-3 kez balık yiyin diyorlarda kimse pek uymuyor buna. Her hafta her hafta baligi mide kaldirmaz. Bide haftada 2-3 kez hiç kaldırmaz. Kendini bu kadar zorlama yiyebildigin sebze meyvelerden kuruyemislerden vs ye. 

(493 puan)
18 haftalığım ilk kez yedim bir daha da yemem      :(
(2,563 puan)
Çokta zorlama. Herşey tabiki bebeğe faydalı ama midenide mahvetme derim.
0 oy
(858 puan)

Psikolojik olabilir canım senle beraber yiyenlerde durum nasıl eğer balık tazeyse hiç bişey olmaz :)

(493 puan)
Ben tekim evde kimse yok. Kendime yaptım sadece.
(858 puan)
Tazeyse bişey olmaz canım sen ilk kez yediğin için böyle hissetmissindir
0 oy
(406 puan)

Vallahi ben de çupra yedim ama istifrar ettim.. kokusu şu an acayip midemi bulandıriyor.. önce evde hiç kokmamisti bana galiba biraz fazla yedim o da ağır geldi.. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.
0 oy
7 cevap 191 göst.
7 Mayıs 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tuba2746 (46 puan) sordu
0 oy
8 cevap 653 göst.
16 Kasım 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Denizli_20 (119 puan) sordu

651,020 soru

3,427,239 cevap

4,259,773 yorum

183,999 üye

...