0 oy
276 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (112 puan)
8.haftadaki hamişler nasılsınız? Nasıl geçiyor günleriniz neler yaşıyorsunuz.. Benim iki gündür mide bulantım başladı öncesinde hiç yoktu.. Aynı şeyleri mi yaşıyoruz merak ettim:) 
Gebelik haftası 8

3 Cevap

0 oy
(27 puan)
Ben de tam bugun 8 haftalik oldum canim. Aynen benim de oncesinde yoktu pek bulantim. 2 gun once basladi. Arada kasiklarimda agri oluyor. Bi de arada bas agrisi malesef.
(112 puan)
Aynı ağrılar bende de var.. Hata ara ara lekelenme oldu. Doktora gittim bi problem gözükmedi. Bu haftada plasentaya geçiş oluyormuş, o yüzden kasılmalar lekelenmeler olabiliyormuş
(27 puan)
Cok sukur daha lekelenme gormedim her ne kadar normalde olsa dusununce bile cok endise ediyorum. Insallah saglicakla atlatiriz bu zor ama guzel sureci:)
(112 puan)
Evet çok stresli bi durum inşallah yaşamazsın. 2 kez kontrole gittim ikisinde de kesen düzenli bebek yukarıda şu an bi sorun gözükmüyor dedi, ben de iyi düşünüp strese girmemeye çalışıyorum.. Progestan kullanıyorum bi de. İnşallah bu günler hayırlısıyla geçer sağlıkla kucağımıza alırız❤️
(27 puan)
Insallah canim hic birimiz yasamayalim. Evet iyi dusunelim ii olsun insallah:)  gerci ilk gebeligim benim bir tecrubeligi olmayinca da insan illa stres yapiyor dogal olarak. Insallah daha iyi olursun sen de canim. Amin cnm  ya simdiden sabirsizlaniyorum kucagima almaya zaten :)) saglicakla kucagimiza alalim hepimiz Allahin izniyle.
(112 puan)
Benim de ilk, rüyalarıma giriyor sürekli :) inşallah canım benim çok sağ ol
-Reklam-
0 oy
(657 puan)
Benim bulantılar 6 haftalıkken başladı hala devam ediyor bi süre geçmeye de pek niyeti yok gibi:( ılacta kullanıyorum ama hiç bi faydasını göremedim.  Biraz ayağa kalkınca kasıklarimda ağrı oluyor.  Sürekli yatıyorum zaten halsizlik yorgunluk uyku halide cabasi 
(112 puan)
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ben de hep yatıyorum çok halsizlik var
0 oy
(304 puan)
8+2. Hafta.   3 haftadır berbat mide bulantısı yaşıyorum.  Hiç bu kadar erken başlayan bulantı duymamıştim. Ayrıca devamlı mide yanması, midede kazinma hissi.  Ayrıca devamlı halsızlık yorgunluk tembellik.. kan değerlerim normal çıktı, muayenede herşey yolunda gözüküyor.  Ara sıra kasıklarda ve belde ağrı olsa da çok rahatsız edici değil.  Ayriyeten hazımsızlık gibi bisey yaşıyorum.  Ikide bir şişkinlik oluyor.  Bir de nefes darlığı başladı.  Sanırım reflu asidine bağlı olabilir diye düşünüyorum.  

650,490 soru

3,425,234 cevap

4,257,513 yorum

183,825 üye

...