0 oy
5,240 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (19 puan)
Saçma gelebilir ama sanki elimi karnıma koyduğumda pıt pıt atan bişey var bildiğinz kalp atışı gibi. Ve hep aynı noktada değil bazen biraz ilerisinde biraz gerisinde. Dediğim gibi saçma gibi dursada sanırım gerçek. Yada başka bişey ben öyle sanıyorum. Sizce ne olabilir o pıt pıtlar. 15. Haftadaym

13 Cevap

+1 oy
(521 puan)
Imkansiz bisey canım 40.haftada olsan bile bebeğin kalp atışını hissedemezsin bagirsagindir o
-Reklam-
+1 oy
(420 puan)
Hayır bebeğin kalp atışlarını hissetmen imkansız canım o pıt pıt atan şey senin genişleyen damaların vücudun şu an 2 katı çalışıyor kalbin bile 2 katı atıyor onları hissediyorsun :) 
0 oy
(503 puan)
evet hissederiz bi sertlik vede atan bişey vardır 
(420 puan)
Yanlış bilgi vermesek daha iyi olur bebeğin kalp atışlarını hissetmeniz imkansız. Bilginiz yoksa fikrinizde olmasın insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
(503 puan)
15 haftalik babek hissedersin sn normalda karnina baktin zaman atar dikatli baktinda görürdün ne o peki 3 cocuk annesiyim bilinçsiz biri degilim normalda hamile olmasam karnın atarmi peki bi
(420 puan)
Ben 36 haftada bile hissetmedim 15 haftalık nasıl hissedilecek yapma Allah aşkına 3 çocuk doğurmuşsun ama hiç araştırma yapmamışsın o atan genişleyen damarlar hamile değilkende uzan karnına kumanda koy yine atar ama daha az.
(503 puan)
ben hissederdiniz dedim duyarsınız demedim emmim ol senden daha cok araştırdım  kesin  her anne bebeğini  hisseder beğenin pozisyonuna göre bil e anlarsin nerde oldunu biz hamileler  tabiki 15 haftalikken hissetmeye bilur  ama ben hissediyorum bu benim fikrim hemdesemki hiseder ne var bunda ki  anlamadı sanki  antiboytik kulanabilirimiyim diye sordu  bende evet defim  yanlış bilgi verdim
0 oy
(256 puan)
Oyle bi ihtimal yok haftanda baya kucuk zaten bebek hareketlerini anca hissedersin. Bendede doguma kadar oldu o pitpitlar ama bebegin govdesinin oldugu yerle cok alakasiz yerdeydi. Karnimizda bi damar o sanirim. 
(7,099 puan)
19 20 den sonra hissedilir
(256 puan)
Hemsire bana mumkun olmadigini soylemisti.
(7,099 puan)
Doktor da mümkün olduğunu söylüyor
(7,099 puan)
Kocaman bebek oluyir o zmnlarda ve bu sesi duymak çok zor olmuyor
Ilk haftalardan bahsetmiyoruz sonuçta
0 oy
(144 puan)

Mümkün değil:) Hıçkırıktır o ya da göbeğindeki atar damardır. 

(219 puan)
Ama bende de oluyor henüz 14.5 haftadayım arada bi kıpırdama oluyor tık tık sonra olmuyor saniyelik bisey
(144 puan)
Kalp atışları steteskopla bile duyulmuyor. Şuan tekmeleri de çok güçlü olmadığından minik minik vuruyor olabilir. Ama bu haftalarda tekmeyi bile hissetmek çok güç. Hele ki kalp atışı duymak imkansız.
0 oy
(12 puan)
Bendede var o bi kac haftadir bebislerimiz rahminde bi su kesesinin icinde onun kalp atislarini hissetmemiz malesef imkansiz. Saniri. Rahim büyüdükce organlar sIKIsiyor ondan dolayi ic organlarida olup bitenleri daha iyi hissediyoruz yada bi damar biseydir. Ama o kalp isi benimde aklima gelmedi degil sonradan biraz düsününce dedim yok canim ne alaka :D bunu düsünen tek degilsin yane :)
0 oy
(39 puan)
HİSSETMİSLİGİM VAR ARA SIRA
0 oy
(454 puan)
Çok küçük daha bebeğin kalp atışı 24. Haftadan sonra steteskopla ancak duyulabilir.  Atan şey atar damarın:)   göbekten bacağa giden atar damarı hissediyorsun.  Bebeğin hareketlerini hissetmen için rahim duvarına vurması gerekiyor şuan yeri geniş ve daha güçsüz bi kaç hafta sonra seğirme seklinde ritimsiz ara sıra hissedebilirsin. 
0 oy
(208 puan)
Bende yatınca karnıma bakıyorum ozaman atma görünüyor ama his olarak yok
0 oy
(7,099 puan)
Haftan daha erken canım evet normalde hissediliyor ama

Bu bebek biraz daha büyüdüğü zmn ornegin 19 20 den sonra filan
0 oy
(723 puan)
Benim bebeğim seslere tepki veriyo desem yeridir 16.haftaya girdik usgye göre annem konuştuğu zaman bir de müzik dinlettigim zaman kayıyor bazen sert oluyo kafasi heralde yada toplaniyo olabilir ama kalp atışıni steteskopla bile duyamıyoruz damardir o bende de bi defa oldu kalp atmasi gibi bi daja olmadi
0 oy
(1,455 puan)
Hayır canım hissedilmez :) 

Ben 35. Haftadayim kalp atışı hissedilmiyor o pıt pıtlar minik hareketlerdir. Bende de oluyor ama hıçkırık yani çok belli :) 

Ama 30lu haftalarda eşin kulağını dayarsa karnına, kalp atışını "belki" duyabilir :) 

Benim eşim birkaç kez duymuştu 
0 oy
(22 puan)
Bnde de aynı durum olmuştu bebeğin kalp atışları sanmştm bnde. Doktoruma sordum öyle bişi yok. Yani bebeğin kalp atışlarını öyle elini karnına koyarak hissedemezsin dedi. Yani o pıt pıtlar sadece damar atmasıymış canm. 

İlgili sorular

646,879 soru

3,411,919 cevap

4,241,477 yorum

182,853 üye

...