0 oy
453 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (21 puan)
37 haftalık hamileyim

.21.haftada detaylı ultrasona gittik bebeğim gayet sağlıklı sadece bağırsaklarında ve kalbinde parlaklık oldugunu söyledi doktor. Down sendrom olma riski varmış. Amniosentez önerdi ama yaptırmadık 12 sene sonra tüp bebek ile hamile kaldım. Başına gelen veya bilgisi olan var mı? Haftaya doğum yapıcak çok tedirginim bu konuda..
Gebelik haftası 37

5 Cevap

0 oy
(430 puan)
3 kuzenime ve gelinimize öyle dediler su alalım bakalım. Dediler hiçbiri kabul etmedi maşallah hepsi sağlıklı doğdu zaten 37. Haftaya gelmişsin canım artık doğsa da yapack bisey yok allahın emaneti
(21 puan)
Ölçümlerinde hiç bir yerinde problem yok evet ayrıntılı iltrasonda cıktı ihtimal olabilirmiş .. ama sağlıklı bebeklerde bile görülebilirmiş bu parlaklıklar..
(430 puan)
Ense kalınlığı falan burun kemiği ölçümleri normal değil mi bence soun olmaz canım ya inşallah bide tıp bebek yaptirmissiniz zaten siizn x y kromozomlarınız belli şekilde yerlestirilmiyor mu bence bise yok gibi içime öyle doğdu prenses kızımız sagliklica doğar İNŞALLAH :)
(21 puan)
Evet canım herşey normal sadece parlaklık var dedi bende ihtimal vermiyorum ama ister istemez düşünüyosun. Tüp bebek tedavisi be hamileliğim çok güzel gecti hiç bir sorunla karşılaşmadık. Hamile kalamadım onun sebebi ise polikistik over sendromu olmam..
(430 puan)
Hm bise olmaz inşallah bana ikili test yapmıştı doktor belli bir değer söylemişti üçlüye gerek yok istersen demişti ama sana da kesin değeri bu down sendromlu dememiş ki keşke bir doktora daha gorunseydin
(21 puan)
Bu parlaklıklar normal sağlıklı bebeklerde ve 300 down çocuğum 1inde oluyormuş yani tam olarak hasta değil ama bir ihtimal dedi. Başka doktora gitmedik ..
-Reklam-
0 oy
(1,486 puan)
benim bilgim yok cnim ama umarim sagliklii bir bebek dunyaya getirirsinn ⚘
(21 puan)
InşAllah cnm . Allah herkeze sağlıklı bebekler versin..
(1,486 puan)
amiinn caniimm ins
0 oy
(452 puan)
Merhaba icini rahat tut , doktorlar her ihtimali söyluyolar onlarin görevi o . Sen allaha dua et insallah hayirlisiyla kucagina alirsin.. benim arkadasimda tum hamileligi boyunca down syndromu dediler test yaptirdi vs.. ama dogumdan sonra bi baktiki down syndroom fellan degil gayet saglikli bir bebek. O yuzden duani esirgeme icini ferah tut. 
(21 puan)
InşAllah canım olmaz birşey bol bol dua ediyorum sağlıkla gelsin miniğim..
0 oy
(80 puan)
Ablacım kendinizi sakın üzmeyin .ultrason cihazından kaynaklı olarak bana da 21 .haftada bağirsakta parlaklik var dediler down sendromu riski var falan dediklerinde 2 gece uyuyamadık eşimle .sonra bir profsre gittik ve o parlaklik falan yok dedi gayet sağlıklı bebeğim çok şükür.içinizi rahat tutun hiçbirsey olmaz Allahın izniyle
(21 puan)
Amin inşAllah canım içim biraz daha ferahladı okadar yıl bekledik güzel haber aldık . Allah'tan gelene bin şükür ama sağlıklı olmasını istiyo insan..
0 oy
(256 puan)
Benim ikili testte risk cikmisti orta derecede. Amcamda downlu. Su alalim dediler istemedim renkli ultrasonda sorun cikmamisti.  Gecen hafta dogum yaptim masaAllah saglikli bi oglum var simdi takma Allahtan nr gelirse hayirlisi...
(21 puan)
Allah nasip ederse haftaya doğum yapıcam inşAllah sağlıklı olur bebeğim Allah'tan gelene bir şey yapılmaz .. umutluyum tüp bebek olduğu için ..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
20 cevap 502 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.
26 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Serap3444 (43 puan) sordu

647,229 soru

3,413,114 cevap

4,242,942 yorum

182,943 üye

...