0 oy
264 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (300 puan)

Kızlar merhaba dolgu dışım kırıldı ama o ağrı byapmiyor fakat üst arka dişler hem sağ hem sol taraf curudu hamilelik iyice tetikledi apse yaptı sanırım ağrısından duramıyorum 15+4 haftalık hamileyim aranız da dişçiye gidip kanal tedavisi ve ya dolgu Vs yaptıran var mi doktor sizlere izin verdi mi ya da neler kullandınız ağrı dinsin diye 

4 Cevap

0 oy
(278 puan)

Binara discide calistim canim dolgu yapiyolar kanalida su sekilde sinirlerin. Sadece agri yapan kismini aliyolar sen arada sirada gidip pansuman yaptiriyosun sonra dogumdan sokra gidip kanalini dolgunu yaptiriyosun .unversite hast yapiyo genelde git derim korkma ben 2 kez dolgu yaptirdim hic biseu olmadi

(300 puan)
Tamam canım teşekkür
Ederim haftaya randevum var doktor bir bebeğim in sağlığını yine değerlendirsin gideyim ona göre
 Çok agriyo
 Çünkü
Eczaneden disinol alabilirsin ozmana kadar iyi gelir uyusturur suruyosun sadece bolgesel bisey
(72 puan)
Canim bende dis hekimi asistaniyim.sayet disin acikip sinirler aliniyorsa durekli pansuman yapmanin manasi yok ilk seans sinirler alinir ikinci seans agrin yoksa sayet dis dildurulur fakat anestezi olacagin icin hekimine once danis ve erteleme onun agrisi hic birseye benzemez. Biz hastalariniza agri kesici olarakta parol oneriyoruz. Idareten sadece 1  2 gun icin karanfil yagi kullanabilirsin ama acele olarak hit yaptir
(493 puan)
Martiner sizinle daha önce diş için görüşmüştük galiba mesaj atmıştım. Çok yardımcı olmuştunuz teşekkür ederim. Bir soru daha sorabilir miyim ben iki kez doktora gittim uyuşturma dan temizledi konuşa konuşa sakinliştirerek yaptı hiç acımadı. Fakat bu hafta tekrar gideceğim kanal tedavisi yapacağım dedi çok korktum onda uyuşturur değil mi?
Kimi dolgularda yuzey  yakin olmadigi icin agri sizi hissetmezsiniz. Lakin suan ki agriniz zonklayici tatlida sogukta sicakta hassasiyet yapiyorsa o dis kanallidir. Hatta tirnaginizla bile tik tik seklinde vurdugunuzda sizliyorsa kanala gider o dis. Kanal tedavisinde muhakkak anestezi gerekiyor diger turlu tedavi mumkun degil. Fakat ertelerseniz dis kaybiniza sebep olabilir.
-Reklam-
0 oy
(493 puan)
düzenledi

Benim dişim kırılmıştı arada ağrı yapıyordu dişçiden korktuğum kadar bir şeyden korkma 5 hafta çektim daha kötüye gitmesin diye doktorumun önerdiği hamilelere de baksan bir dişçiye gittim doktorum uyuşturucu vurdurabilirsin fakat içinde adrenalin salgılamasın dedi gittim koltuğa oturdum doktor işleme Başkayacak hani uyuşturmadınız dedimdoktor hamilesin rontgen çekemem uyuşturmam dedi ben  ağlayacaktım sakinleştirdi sürekli konuştu acımayacak şimdi şunu yapıyorum hiç bir şey hissetmeyeceksin sakinliştererek yaptı. Dişimin içi komple çürümüş ilk kanal tedavisini doğum sonrası yapalım dedi haftaya tekrar gel dedi iyice temizleyeceğiz dedi bu hafta tekrar gittim kocaman diş temizlene temizlene kalmadı kapattı haftaya gel kanal tedavisi yapacak dedi dolgunun içine bir ilaç bıraktı. Nasıl olacak bilmiyorum çok korkmama rağmen hiç acımadı. Çarşamba tekrar gideceğim. Sana diş maceramı uzun uzun anlattım. Sen de bekletme git tam zamanı son üç ayda bakmıyorlar çok çekersin pişman olursun. 

0 oy
(476 puan)

Bende geçmeyen bi diş ağrısı ile gitmek zorunda kaldim doktorum kağıt yazdi adrenalinsiz iğne yaptı ve uyusmadi gibi bisey. O halde kanal tedavisi oldum. Sinirlerim alındı once 1 hafta sonra dişi doldurdu cok aci cektim ama başka carem yoktu. 

(493 puan)
Kanal tedavisi olurken çok acıdı mı hissettiniz mi
Valla korkutmak istemem ama acidi yani epey zorladi dayandim mecburen. Koltuğun demirlerini sıka sıka durdum orda. Ama belki herkeste ayni olmaz goz korkutmak istemem. Uyusmadi diye oyle oldu.
0 oy
(609 puan)

Cnm uc gun once gttim cok agriodu antibiyotik verdi kullandm gecti tedaviyi dogumdan sonra yapacak

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 114 göst.
0 oy
5 cevap 117 göst.
0 oy
4 cevap 69 göst.
27 Kasım 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Zeynep123ugur (85 puan) sordu
0 oy
2 cevap 58 göst.
24 Ekim 2022 Doğum kategorisinde Zzeyneb (74 puan) sordu

654,043 soru

3,439,139 cevap

4,272,696 yorum

184,806 üye

...