0 oy
373 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan)
Merhaba kızlar.kullandiginiz veya önerebileceginiz bir ürün var mı? 

9 Cevap

0 oy
(735 puan)
Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı. Ebelerden geçenlerde öğrendim bebeyağı ve vazelin kullanmayın dediler içinde petrol varmış. 
(38 puan)
Tesekkur ederim canm
-Reklam-
0 oy
(1,881 puan)
Cnm hiç birşey kullanmadim 50 kiloyla hamile kaldım 70 ila doğuma girdim ilk çatlakların çok oldu sonra zayıfladıkça geçti 20 kilo aldıktan sonra geçmez dedim hiç bir şey kalmadı şükür zayıflamam yeterli bencede bende öyle oldu
(38 puan)
Ne güzel insallah bendede hic olmaz
0 oy
(454 puan)
Ben hindistan cevizi yağı kakao yağı madem yağı kullaniyorum  günlük 2 3 günde bir de bepanten ile madecassol sürüyorum.  Nemli tutmak yeterli heralde 25. Haftadayım daha bişey yok ama 30 dam sonra bakalim ne olacak 
0 oy
(78 puan)
Ben de vazelin kullandım. İlk başlarda araştırdığımda çok ii geldiğini okumuştum öyle yaptım, bebek için ve kakaolu olanı kullandım. Çnk vücudum çok kuru hiçbirşey fayda etmedi. Vazelin kullandım hiç çatlağım olmadı ama arkadaş zararlı demiş şimdi canım sıkıldı ama yapacak birşey yok. En geç bir haftaya bebeğim kucağımda inşallah  diğer kremlerin içinde de ne var bilmiyoruz. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz. 
(735 puan)
33+4 olduk 20 dk içinde :)))))
(78 puan)
Maşallah az kalmış sizinde. Sağlıkla gelsin hepsi
(735 puan)
İnsan korkuyor tabii ama her şeyi de bilmek çok zor. Bebeyağını alırken hep içine de bakarım var mı bişey diye özellikle zararsız diye dalin alırdım, ebe markası farketmez hepsinde var petrol deyince şaşırdım. Vazelinde olduğunu biliyordum ama o kadar zararı yoktur canım nolcak diyordum. Hatta vajinam çok hassas normal zamanda da, hamileyken ve sıcaklarda iyice hassas oldu, vazelin yumuşatır kaşıntıyı alıyor diye ben de bebek olanından alıp sürdüm vajinama. Ama bu kadar zararı olduğunu öğrendiğim günden beri elimi sürmedim. Doğsun elime ayağıma sürerim artık :))
(78 puan)
Şimdi yine baktım bazı yerlerde hala çatlaklar için kullanılabilinir diyo anlamadım ben. Herşeyi bilmek çok zor ama üzüldüm ve skıldım umarım bebeğimin birşeyi yoktur. Şimdi ne kullanıcam bilmiyorum doğuma kadar.
Bebe yağı daha zararlı emin ol ama vazelin öyle korkunç değil her ne kadar benim alerjim olsa da. Cildiye cilt  nemlendirme için öneriyor ben beni kaşındırıyor dedim ama kaşındırmaması lazım dedi yani o kadar zararli bir seyi doktor önermez ama bebe yağı öneren görmedim daha herkes bebeğine bebeyağı süruyor ve öve öve bitiremiyor 15-20 liralık ürün mucizler yaratıyor diye ama ben bir kez bile sürmedim aldanma catlak icin ne kullanılıyor bilmiyorum ben bisey kullanmadım bir tane bile catlak yokçatlamadim ama bebeğime ( la roche pusay lipikar baume ap+ ) kullanıyorum  hem atopik cilt yatıştırıyor hemde nemlendiriyor ben 400 ml pompalı ambalajı 140 tl ye almıştım 4 ay oldu 1 ya daha da gider ama 200 ml lik de varmış onun fiyatını bilmiyorum hatta daha ufağıda olabilir alır denersin veya bioderma atoderm bebek icin olanı bunlar bebek ürünü çatlak icin de burada çoğunluk ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlar diyor
0 oy
(1,697 puan)
Valla Bn aldm Bi krem liarec mi ne adı yanlş yaz ş olabilirim ama bana çok zor gliyo hergn günde 2 3 kere sürmk ne bilim 1 gün yapsam 2. Gün unutuyorum düznli kullanmıyorum hç bnm başladı çatlaklar 22 haftalık olmasına ragmen bnce vucudlada ilgili
0 oy
(660 puan)

Bende araştırma yapıyorum :) Hindistan cevizi yağı. Badem yagi. Kantaron yagi. Fireiöil diye çatlak için yağ bide gliserini çok duydum . gliserin ilginç geldi ama icerigi iyi mi bilmiyorum.

0 oy
(75 puan)
Ben de günde bir kez lierac jel kullanıyorum. 33+4 üm henüz bir çatlağım olmadı. İnşallah böyle devam eder. Ama bence bu çatlaklar daha çok insanın vücuduyla alakalı bişey. Çatlayacağı varsa ne sürersen sür fayda etmiyor.
0 oy
(60 puan)
Bio-oil  diye bi yağ var Ben onu kullanıyorum 31 haftamdaym hiç atlamam olmadı
0 oy
(982 puan)
Dalin bebe yahi kullniyrmm henuz bi bi catlagim yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 258 göst.
25 Nisan 2020 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Ayse akkuş (49 puan) sordu
0 oy
1 cevap 46 göst.
30 Ekim 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kado35 (15 puan) sordu
0 oy
2 cevap 91 göst.

647,914 soru

3,415,592 cevap

4,246,083 yorum

183,135 üye

...