0 oy
351 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (39 puan)
Bebeğimin gelişimi ne durumdadır? Zaman su gibi geciyor.Doktorlar dolu ve bayramdan dolayi randevu alamadim.En son gittigimde embriyo biraz küçük demişti. Düşük tehlikesi de vardı. Progestan kullaniyorum.Haftalardir sancılar sıkıntılar çektim.Simdi Allaha şükür iyiyim mide bulantilarim basladi.2 aylik hamile olanlar var mı doktora gittiniz mi doktor ne dedi ??????? 
Gebelik haftası 8.hafta

4 Cevap

0 oy
(283 puan)
9 haftalığım canım şuanda. 7 haftalıkken gitmiştim doktora kalp atışını duymuştum önümüzdeki hafta kontrole gitmeyi düşünüyorum benimde mide bulantılarım var ama çok şükür hayatımı engelleyecek derece de değil :) 
(23 puan)
Ben daha gidemedin doktora ya hcg de hamile çıktım 8 haftalık ama bulantim falan da yok inşalalh git cem doktora
(283 puan)
Hayırlı haberler alırsınız inşallah
-Reklam-
0 oy
(660 puan)
Bende 8+1 oldum ara ara kasik ağrılarım oldu iki gün önce bile vardı normal dedi doktor.
(39 puan)
Benim de kasık ağrılarım oluyor üsütmekten  de kaynaklaniyor.2  kez duş aldim hemen agri oldu
0 oy
(13 puan)
Bende 8 haftalık oldum 6.haftda gitmiştim doktora kalp atışını duyamadık tekrar gel haftaya dedi ama ben gitmek istemedim. Bulantım da var sol kasığım da ağrım da var. Umarım bebek iyidir
(39 puan)
Ayniyiz canım git yine de 6 haftalikken duyulmayabilir.8 haftadan sinra sıkıntı sanırım. Insan heyecanlaniyor.Benim duyuldu ama embriyo biraz kucuk dedi düşük tehliken var dedi.Moralim cok bozuldu Hersey Allah tan. Rabbim sağlıklı evlat bize nasip etsin.
(13 puan)
Benimde kanamam vardı. Yatacaksın dedi ama sıcakta insan bunaltıyor yat yat. Gidince de olumsuz bişey söyler diye korkumdan gidemiyorum. En son yatış verdi hastaneye yatmak istemiyorum diye imza atıp çıkmıştım
(39 puan)
Keske yatsaydiniz ben çok istedim bebeğim kontrol altinda olur diye
0 oy
(792 puan)
Ben 9hafta 3 gunluk eti en son 7 haftalikken gittim kalp atisini dinledim progastan düşük önleyiciye devam dedi sancim ara ara oluyodu simdi gecti mide bulantilarim  ilk haftalardan baslamişti simdi gecti ara ara bas dönmem oluyor ve 3 kilo aldim:) :)

647,917 soru

3,415,601 cevap

4,246,085 yorum

183,135 üye

...