0 oy
410 göst.
Doğum kategorisinde (674 puan)
Bilhisi olan cevaplarsa sevinirim

10 Cevap

+1 oy
(1,032 puan)
Zaten onlar konuşmasa olmaz bu çocuk ac bu çocuk doymuyor diye nam saldılar ben bu yüzden lohusaligim zehir ettiler acaba çocuğuma yetmiyormuyum bnmde öyle lıkır lıkır değildi doktor ile görüştüm bebeğin açıktigi ve midesinin aldığı kadar süt salgılar bir anne dedi bebek büyüdükçe ve emdikçe süt çoğalır şuan gayet normal ve bebeğinde doyuyor eğer kaynana konuşmaya devam ederse doktora git kilosunu ölçtür iyiyse doyuyordur lütfen lohusalıgini zehir edenleri dinleme sen en güzel şekilde yetersin çocuğuna senden iyisinide kimse bilemez sağ falan diyenlere de bakma sağınca süt kesilir ve göğüsten geldiği gibi çok çıkmaz bilmiş ol bol bol emzir emzirdikçe cogalacaktr boll su iç 
-Reklam-
0 oy
Sağ göğsünü öyle ver canım, bak bakalım ne kadar süt çıkıyor. 
0 oy
(52 puan)
Canım öncelikle gözün aydın. Bebek yeni doğduğu için iki üç kere çeker ve hemen uyur çünkü uyuyup büyüyecekler saat başı sen uyandır kulağını ayağını gıdıkla uyandırıp iki kere bile çekse yeter ona. kaynanana gelince o ne dedi bu ne dedi bunlara hiç takılma kimsenin yanında göğsünü açıp emzirme bol sıvı tüket rezene çayı iç bol bol. Göreceksin zamanla herşey düzene girecek. 
(1,310 puan)
Çok doğru kimsenin yanında emzirme hatta ben ne olur ne olmaz diye hastane çantama bile emzirme önlüğünü koydum. Eşimide şimdiden tembihliyorum kimseyi sütümle muhatap etme diye :) kayınvalidemi gerçekten çok seviyorum ama ona bile ben kimsenin yanında bebek emzirmem diyorum biletimi kesiyorum şimdiden
0 oy
(226 puan)
İdrar miktarından anlayabilirsiniz doydigunu ve kilo alimindan takipte anlasilir. Benimkiler de hiç yutkunmuyorlardi kayınvalidem aynısını amasoyledi. Ben sık sık emzirdim  çok iyi kilo alıyorlardı. Takilmayin ona.
0 oy
(4,856 puan)
Bi haftalık bebek nasıl lıkır lıkır emebilir ki 2 3 defa emince hemen çenesi yorulur böyle düşünüp üzme kendini canım 
0 oy
(475 puan)
Canm bebek her emininde yada iki emiste bir yutkunuyorsa sıkıntı yok merak etme. Ayrıca sagip vermek sağlıklı bir uygulama degil cunku bebek sagdigindan daha fazla süt çeker. O yüzden o sekilde anlaşılmaz. Gunde 4 yada5 kez çiş lı bez en az 1 kere kakali  bez alıyorsan bebegin söylüyordur.
0 oy
(454 puan)
Kaynanalari bebek emzirirken odaya alınmasa:)) hicbir kaynana gelinde yeterli süt gormuyo ellerinden gelse kendileri emzirecek.  1 haftalik bebeğin migdesi ne kadar ki daha ceviz kadar midesi var nasıl lıkır lıkır emsin:)) kimseyi dinleme bol bol su iç..
0 oy
(531 puan)
Yavrum 1 haftalık bebeğin midesi ne kadar ki lakır lakır emsin, kaynanana söyle gitsin anasını emsin :) 
0 oy
(944 puan)
Sağmak sizi yaniltir bebegin emdiği ile sagdiginiz sut asla ayni olmaz. Çiş kaka yapıyorsa bebeginiz doyuyordur sutu arttirmak istiyorsanız emirmeden sonra sağın ki beyne daha cok sut lazim sinyali gitsin. Bu yengelen kaynanalar eltilere teyzelere süt yetiremezsiniz ama bebeginize yeter ;) 
0 oy
(227 puan)
Sakin yetmiyor düşüncesine girme ac olan bebek ağlar zaten ilk aylık kontrolünde belli olur kilo akımı da iyise yetiyordr ama yetmiyor moduna girmek sütü de etkiliyor kimi bebek isteahli olur kimisi istahsiz  emmek istedikce emzir çokta bakma kimsenin lafina bizde 57 günlük olduk ilk zmnlae ayni muhabbet döndü var olan sutum  azaldı sut arttırıcı yiyecekler ye zamanla anlarsın zaten bebeğinn halini

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 327 göst.
29 Mart 2019 Doğum kategorisinde nihan karadağlı (56 puan) sordu
0 oy
1 cevap 422 göst.
0 oy
25 cevap 1,092 göst.
15 Aralık 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cikolatamm (516 puan) sordu

647,823 soru

3,415,254 cevap

4,245,717 yorum

183,100 üye

...