0 oy
967 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
Merhaba, bilimsel olarak mümkün olmasa da bazı rivayetler bebeğin cinsiyeti hakkında yorumlar yapıyor. Örneğin çok uyumak erkek çocuğa, tatlı yemek kız çocuğuna işaret diyorlar. Ancak bende ikisi de var. Çok uyuyorum. Ağzıma birşey alamazken Antep fıstıklı cikolataya hayır diyemiyorum. Bu konu hakkında tecrübeleriniz var mi ya da fikirleriniz neler?
Gebelik haftası 8+0

17 Cevap

0 oy
(5,411 puan)
Bünye meselesi ya biraz da ben ilk öğrendiğimde her gün et yedim et diye gözüm döndü herkes erkek bebek dedi sen et yiyon senin karnin sivri sonuçta bebeğim kız olacak :)
(36 puan)
Sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Allah :)
(187 puan)
Benimde canim et istedi erkek bebegim ;)
-Reklam-
0 oy
(207 puan)
Pek alakası yok canım bin de bir çıkıyor ben aşırı derece de ekşi yiyordum çok uyumazdım ve çok mide bulantısı yaşamadım sonuç erkek :)
(36 puan)
Teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)
(207 puan)
Rica ederim canım amin inşallah sende sağlıkla al kucağına inş:)
0 oy
(1,066 puan)
Bunlar uydurmasyondan başka birşey değil :) ne yediklerin ne de içtiklerin hatta karnının tipinin bile alakası yok cinsiyette :) zamanı gelince ve pozisyonu düzgün olunca gösteriyor kendisini :) 
(36 puan)
İçim rahatladı. Ben iki cinsiyetle ilgili rivayetlerin çoğunu yaşadığım için cinsiyette saskinliga uğradım. Teşekkür ederim.:)
0 oy
(706 puan)

Ben pek inanmıyorum böyle seylere ya koca karı lafı bence bunlar :D

(36 puan)
Bende inanmam ve söz konusu canından bir parça olunca hicbirseyi göz ardı edemiyorsun.
0 oy
(103 puan)

Valla ben çok uyumuyorum ve tatlı diye deliriyorum sonuç erkek :)ye tatlıyı çıkar atlıyı hesabi galiba benimkisi :D

(36 puan)
:))) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
(103 puan)
Amin canim hepimize insallah :))
0 oy
(1,686 puan)
Bende çok ekşili seyler yedim midem bulanmadi hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi yuzumde cok sivilcelenme oldu ve izleri gecmiyo 12.haftada ogrendik erkek oldugunu bikac gun gelisimi onden gidiyodu oğluş cikti
(36 puan)
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :)
(175 puan)
Ye tatlıyı çıkar hakkını ye eksiyi çıkar ayşeyi derler  hiç tatil sevmeye ben şuan tayli çok yedim ve sabah mide bulantılarım olmadı bunlarda erkek çocuğa işaretle öyle diyorlar ki bir oğlum olacakmış hayirlisiyla
(36 puan)
Ben her ikisi de var. Her belirtiyi gösteriyorum nerdeyse :))
(567 puan)
Yüzde sivilce erkeğe işaret diyolar benim ergenlikte bile sivilcem olmadı ama şimdi oldu 10 haftalığım bende çok merak ediyorum cinsiyetini
0 oy
(406 puan)
Bende baktım ineternetten herşey erkek çocuguna işaretti tuzlu sevmem ayağımın soğuk olması içimin fazla bulanmaması göbeğimin şekli para bilmem ne neye baksam hepsi erkek cocuğuna işaretti ve ben hislerimde asla yanılmam altıncı kuvveti cok güçlü biriyim hep erkek hisettim rüyalarımda gördüm her zaman erkek bebeğini ve hepte oğlum olsun istedim kız bebeğini hiç sevmezdim kanım hiç kaynamazdı cinsiyeti belli değilken bile oğlum oğlum diye sevdim cinsiyet günü kız dediler inanmadım başka doktorlara sordum onlarda kız dedi şok oldum hayatımda ilk defa hislerimde yanıldım ilk defa hisettiğim bişey çıkmadı ve ilk defa yanıldım  3 4 hafta tuaf oldum hep erkek istediğim için ama bir gün uzanırken tekme attı bana öyle tuaf oldumki bianda sevgim bin kat arttı şimdi diyorumki iyiki kızım olmuş tek dileğim Allahtan sağ sağlim bize kavuştursun Allah iyiki kız vermiş yani demem o ki hepsi hurafe :) 
(36 puan)
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
(406 puan)
Amin cümlemizin inşallah
0 oy
(432 puan)
Aynen tam tersi cikiyo tatlı dan midem bulanıyor ekşi ağırlıklı besleniyorum karnimda sivri kesin erkek dediler kızım olacak :)
0 oy
(1,402 puan)
Tecrubem ve fikrim tamamen alakasiz
0 oy
Internetten bak istersen karbonatli bi test war ondan dene istersen bende tutmustu. Yoksa cok uyumak war tatli eksi karisik da yiyorm karnim da siwri aslnda btn o seyler erkegi gosteriyodu ama kizim olacak alakasi yok gercekten. Karbonat testini dene bnce :)
0 oy
(166 puan)
Bende ekşi manyağıydım kız olucan dan o kadar emindim ama sonuç erkek 6. Ayımdayım yeni yeni tatlı şeyler yemeğe başladım oda zorla
0 oy
Ben ikinci kez erkek bebeğe hamileyim ağzıma tatlı sürmedim ekşiyi ölümüne yedim uyudum 11 haftalıkken ilkinin cinsiyetini 14haftalık ikincinin cinsiyetini öğrendim o sallama tahminler tutmuyor
0 oy
(734 puan)

Boş laf bunlar hepsi hikaye :D

0 oy
(582 puan)
Kızım da çok bulandım et e aserdim şimdi oğlum olacak hiç bulantı yasamadim sürekli acı şeyler istiyor cnm
0 oy
(146 puan)
Bende başlarda çok uyuyordum kafam yerden kalkmıyordu. Etten nefret ettim yemiyorum su an çikolata dersen hiç affetmem 16 haftalık oldum erkek bebeğim olacak inşaAllah. Acı ve ekşi yiyorum limonu tuzlayıp yiyorum.
0 oy
(1,076 puan)
Bende uyukladım hep birde ekşi istedi canım hep kız dşye hissediyordum ama doktor 11. Haftada erkek gibi duruyo ama emin değilim dedi 15. Haftada erkek, pipisi var dedi bende gördüm sanki ama yanılma payı var mıdır ki?

Birde karın şeklinden cinsiyet tahmini yapılıyor yayvansa kız dikse erkek diyorlar bunu da merak ediyorum açıkçası sizlerin nasıl ?
0 oy
(320 puan)
Bünye ve vücutla alakalı tamamen cnm 

648,159 soru

3,416,436 cevap

4,246,943 yorum

183,203 üye

...