0 oy
249 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde
Kızlar merhaba benim reglim ilk defa 20 gün gecikti saatini şaşmaz asla hem de. Ve biz eşimle ilk defa bu ay çocuk denedik yeni evliyiz zaten. Reglimden 8 gün geçinceye kadar iki kere kan testi yaptım negatif yani kesin olarak gebelik yok. Asıl sorum şuu bazı yerlerde okudum vücut kendini hamileliğe hazırladığı için ilk denemede regl gecikmesi oluyormuş bu ne kadar doğru ?? Yaşayan var mı Not: Hastaneye gittim bu arada her seyin normal dedi tüm testlerim tahillerim vs.

3 Cevap

0 oy
(15 puan)
Evet canım bende de öyle olmuştu 2 ay sonra bebiş geldi çok şükür bence var öyle bisey
Doğru demek ki canım ne kadar gecikti peki ve düzenli miydi ? Bu arada Rabbim bağışlasın meleğini sana :)
(15 puan)
Amin canım benimde düzenliydi.20 gün gecikti test negatifti 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim...şimdi 31 .haftadayız.. inşallah seninde öyle olur...bide stres yapma rahat ol hemen geliyor bebiş...hatta eşim ikinci  gecikme de ağlıyorum diye dr bile götürmedi.. ama ben hissettim ...rabbim en hayırlısını versin...
Canımsın çok teşekkür ederim. Amin amin sağ salim kucağına alırsın inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(56 puan)
Bendede nerdeyse ayni şekilde oldu ama şöyle bir ay erken oldum bir ay geç oldum sonraki ay günüm gecmeden test yaptım ve hamileydim şimdi 36 haftalik olduk inşallah sendede vardir cnm 
Aaa evet kuzum bundan önceki ay adet tarihimden 3 gün erken oldum. Rabbim bağışlasın sana inşallah :)
0 oy
(1,431 puan)
İlk gebeliğimde böyle oldu artık hamile değilim dedim. 2 ay geçince artık gittim Dr a bebeği gösterdiğinde şok oldum. Yani 2 buçuk aylık hamileydim. Resmen kendini sakladı kuzum şimdi abi olacak. 
(1,431 puan)
Gebeliğe hazırlık olduğu için bir iki kezde gecikme olmuştu öncesinde. İlk gebelikte oluyor bunlar
Sevindim canım umarım benim de öyledir
(1,431 puan)
İnşallah canım hiç dert etme oluruna bırakınca oluyor. Oğlumdan sonra çok istedim kardeşi olsun düşüklerim oldu. Artık Dr um olmaz diyordu. Kendi kendime hamile olduğumu öğrendim. Nerdeyse 5 buçuk aylık hamileyim. İmkânsız birşey yok yani. 15 yıl sonra tekrar anne olacağım inşallah.
Canım benim yaa çok teşekkür  ederim. Rabbim evlatlarını da bağışlasın sana
(1,431 puan)
Rica ederim. Ben teşekkür ederim canım, amin inşallah..

İlgili bir soru bulunamadı

647,683 soru

3,414,767 cevap

4,245,162 yorum

183,065 üye

...