0 oy
484 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (98 puan)
39 günlük hamileyim ve sigara kullanıyorum sizce zararı olurmu 

11 Cevap

+2 oy
(36 puan)
Tabiki olur. Bu konuda doktorlardan yardım almayı denedin mi? Ben 8 haftalık hamileyim. Öğrendiğim an hemen bıraktım. Her ne kadar bağımlısı olsak da bir candan önemli değil.
-Reklam-
0 oy
(33 puan)
Evet olur zarari kullanmasan iyi olur cocugu zehirleme
0 oy
(98 puan)
Doktora hiç söylemedim bile korkularim da çok ilk gebelik ama bu illerin bağımlısı olmuşum iş ortamim da biraz stresli beni tek rahatlatan oymuş gibi içiyorum 
(36 puan)
Ben inşaat mühendisiyim ve sizin gibi stresli bir ortamda çalışıyorum. Hatta sigaraya başlama sebebimde meslegimin zorluguydu. Ancak bıraktım ve doğrusu da bu. Doktorunuza soylemissiniz. Onun sormamasi da ayrı bir sorun. Bence bırakın. Tıbbi destek olun. Bebeğiniz için değmez mi sizce? Annesiniz ve bu fedakarlığı yapmalısınız.
0 oy
(241 puan)
Ya böyle soruyorsunuz Allahım kınamayım kalp kırmayım diyorum ama  o cocuk almış zaten tüm zehri daha gram olmayan bir cocuga içtiğin bir sigaranın etkisini düşün üstüne bide doktora dahi söylememişsin gelmişsin burda zararı olur mu diyorsun. Yok olmaz yararı olur diyen birini burda bulamayacağına göre?

Sen dua et o yavru sağlıkla doğsun kronik bir rahatsızlık çıkmasın senin yüzünden. Biraz olsun düşünüyorsan ki düşünürsün sen annesin düşünmen lazım yani doktoruna söyle seni yönlendirsin bırakma konusunda 
(298 puan)
Bi annelik öğretmediğiniz kalmıştı. Zaten vicdanen rahatsız olduğu için sormuş belli ki bu şekilde uzerine gitmen ona yardımcı olmaz yalnız. Ayrıca ilk 3 ay çocuk anneden besin almıyor yani bu sürede bırakabilirse en az zararla kurtulur.
(241 puan)
Zararı olur mu diye soruyor farkındaysan birisi yok olmaz dese ne olacak devam mı edecek? O da bal gibi farkında zararının nasıl bırakabilirim dese anlıcam o zaman yardımcı olunur. Annelik öğretmek benim haddime değil zaten o sigarayı da besin olarak değil direkt oksijen olarak alıyor annesinden yalnız.
(298 puan)
Evet sen dahil kimsenin haddine değil. O zaman sen zararlarından bırakma yöntemlerinden daha ılımlı bir üslupla bahset mümkünse.
(241 puan)
Bırakmayı düşünse zararı olur mu diye soracağına bahsederdim anlatamıyorum galiba? Zaten anlatacağım kişi de siz değilsiniz o yüzden istediğini düşünüp yazabilirsin. Cevap vermeyeceğim
0 oy
(298 puan)
Bende içiyorum ne yazık ki ya 
0 oy
Zehirin zararı olur mu diye soruyorsun? Bebeğin doğunca da ağzına tutustur vicdanin el verirse aynı şey çünkü... kusura bakma amacım seni kızdırmak da değil inşallah bırakırsın.
0 oy
(337 puan)
Allah merhamet versin size 
0 oy
(159 puan)
cocuk doğdu dogacak  .. şaka gibi 
(98 puan)
Sanırım okumayi bilmiyorsun 38 günlük dedim farkındaysan .
(159 puan)
evet okumayı bilmediğim için bunları okuyup bi de yazıyorum:) gün hesabı hamilelik belirtilen n bir seni gördüm gerçekten cok ilgincsin. 39 u direkt olarak ay olarak algıladım niye bu acıdan düşünmedin  :) gerçi sen sigara bebeğime zarar  verir mi diye gereksiz ve saçma bi soru sormuştun demi:) çok da şey beklememek  lazım:)
0 oy
(2,836 puan)
Buda sorumu tabiki olur karnında olmasa doğunca mutlaka bununla ilgili Br rahatsızlığı olur şu keyfi şeylerden vazgeçin bnce artık yazık günah yavruya bnde çok içiyordum çift çizgiyi gördüm bşr daha içmeyi bırak dumanlı yere girmedim herşey sende bitiyor 
0 oy
(430 puan)
Ben normalde içmiyorum bağımlı falan değilim ama biri içerken o dumanın kokusu nasıl güzel geliyor çok canım istiyor 
0 oy
(638 puan)
Cok üzülüyorum hamile olup sigara içen annelerin çocuklarına

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 357 göst.
16 Eylül 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Bebisss21 (58 puan) sordu
0 oy
5 cevap 235 göst.

650,431 soru

3,424,978 cevap

4,257,233 yorum

183,810 üye

...