0 oy
830 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (238 puan)

Tam 7 haftalık hamileyim yeni öğrendim ASMde, yarın ilk defa ultrasonla baktıracağım.Şu anda karnım ve sol kasığım ara ara bıçak saplanır gibi ağrıyor.Belim ve kollarımda da ağrı var.Bu arada hamile olduğunu bilmeden kurban bayramında çok iş yaptım.Sizce bi sorun var mı?Bu arada inşallah dış gebelik falan değildir.Internetteki bilgiler bu belirtilerin dış gebeliğe işaret olduğunu yazıyor çok tedirginim böyle bir şey yasayan varsa lütfen bilgilendirsin :(:(

Gebelik haftası 7

4 Cevap

0 oy
(380 puan)
Kasık agrisi ve karin agrisi her hamilelikte olur canim. Korkacak birsey yok. Keseyi gorene kadar hepimiz dış gebelikmi acaba diye stres yapariz. Allahin izniyle dış gebelik degilidr. İş meselesine gelince rabbim onu oyle korunakli yaratiyorki hic birsey olmaz. Internetteki her yazana aldirma sen icini ferah tut  :) insallah kalp atislarini duyarsin yarin :)
(238 puan)
Allah razı olsun çok sağolun içim ferahladı.
-Reklam-
0 oy
(740 puan)
Canım yerleşim ağrıları bunlar merak etme
(238 puan)
Insaallah canım öyle olsun yeter ki.
0 oy
(890 puan)

Hemen öyle dış gebelik diye düşünme canım kaşık ağırları  oluyor . Maşaallah baya da olmuş kalp atışını dahi duyarsın bebeğinin inşaallah :)

(238 puan)
Insaallah canım Allah razı olsun :)
0 oy
(1,008 puan)
İnternete tek taraflı ağrı yazdıysan direk çıkacağı şey dış gebeliktir. Ben dış gebelik geçirdim evet tek taraflı ağrı oluyor ama benim normal gebeliklerimde de sürekli tek taraflı ağrım olur. Bence şimdiden stres yapma ultrasona gir bakalım inşallah herşey yolundadır. 
(238 puan)
Allah razı olsun çok sağolun içim ferahladı.

644,158 soru

3,402,234 cevap

4,229,701 yorum

182,165 üye

...