0 oy
1,286 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (5 puan)

Merhaba anneler :) Anne yani için beşik alıcaz . Herkes park yatak tavsiyesi veriyor . Eminim ki çok kullanışlı oluyordur . Inanıyorum . Ancak benim beğendiğim ahşap oval kademeli korkuluğu ayarlanan bir beşik var . Çok beğeniyorum . 2 yaşına kadar kullanılıyormuş . Kullananlar var mı acaba .olumlu olumsuz yardımcı olur musunuz ? Çok çok kararsız kaldım . Adi tahterevalli nova anne yanı diye geçiyor . Örnek link de bıraktım .
https://www.babymall.com.tr/urun/tahterevalli-nova-anne-yani-ve-uyku-seti-naturel-kahve

14 Cevap

+2 oy
(1,057 puan)
Bn park besikleri hic begenmiyorum cok kaba görünüyorlar  bnde alcam anne yani ahsap besikten bnce guzel seviyorum bn
(200 puan)
Park yataklarin hem ebat olarak hem renk olarak birsuru modeli var canm  ve 2 asamadada kullanisli olmasi ayri bi cabasi evet kaba durabilir  belki ama en kullanisli olan park yatakdir:)
-Reklam-
0 oy
(858 puan)
Canım sen nasıl istiyorsan öyle al bence. Banada park beşik al dediler çok kullanışlı diye ama ben beyaz mobilya aldım . Eminim park daha kullanislidir ama istediğimi aldım içimde kalmasın diye :) sanada öyle tavsiye ederim ;))
0 oy
(75 puan)
Bencede park yatak almalısın buyuyunceye kadar rahat rahat kullanırsın civil de şuan çok ucuz bence kaçırma 
0 oy
(723 puan)
Canım yaşına göre çok fazla fiyatı instagramda baby homes diye bir sayfa var 5 yasina kadar yatiyo anne yani da normal beşik de oluyo aynı bunun gibi kademeli en son 700 bilmem kaçtı bi oraya bak ben kaynanama onu aldiricam 
(200 puan)
Sen yenisin galiba canm soyle 8 sene gecsin bak nasil yapiyorsun ben bile kendime sasiriyirum bazen :D ama olsun yapcak bisey yok sonucta bnm dogurdugumda onlarin bi parcasi :;)
(723 puan)
Doğru:) bir sene olacak eylülün sonunda aynen yeniyim önceden kocamın işi yoktu ezerlerdi bisey aldığımız zaman şimdi sıra bende ben onları ezcem
(200 puan)
Tek basina bir aileyi gecindirmek gercekten cok zor Allah esine saglik sihat versin bebeginiz evinize bereket getrsin . Cok iyi anliyorum seni kuzum ben 5 sene istanbulda kaldim br kere esimle el ele gezmedim 1 kere disari cikip yemek yemdik ama simdi onlardan ayriyim cok sukur istanbulda degilim ama yinede cikabiliyorum esimle cocuklarimla:))
(723 puan)
Öyle valla amin cümlemize bebek bereketiyle gelir derler ya gerçekten doğru Allah bir sekilde rızkını veriyo sağlıkları yerlerinde olsun bebişlerimizin eşlerimizin kendimizin :)
(200 puan)
Amin ecmain canim :)) cumlemizin ins.
0 oy
(1,431 puan)
Ben park beşik alacağım 5_6 yaşına kadar kullanırım. İki kademeli oluyor derinde. Büyüyünce yandan fermuarlı çocuk çıkması için yerde var. Şuan daha doğuma 3_3.5 ay var diye bakmadım ama kardeşim kullandı çok memnun.
0 oy
(190 puan)
Parasına gore almam sahsen bide kucuk canım verdıgın paraya yazık 
0 oy
(221 puan)

Bende şimdilik anne yani bambu beşik altim 8-9 ay a kadar kullanılıryormuş. Zaten 1 yasinda kismet olursa odasını yapariz..

image

(57 puan)
Ben ilk kızıma park yatak aldım ama pişman oldum sezeryanli halimle alıp koymakta çok zorlandım. Şimdi anne yanı alacağım. Fiyat ve kalite araştırması yapıyorum. E-bebek şu an için iyi geldi bana da bakalım.
(221 puan)
Bencede kullananlarda cok memnunmuş sizede tavsiye ederim
0 oy
(126 puan)

Bunuda düşünün 850 tl fiyatı ve çok kullanışlı boyutuda güzel ben park yatak aldim bunu alacaktim daha kullanmadım memnun kalmazsam yeniden bunu alacağim sizinki pahali biraz 

image

7

0 oy
(781 puan)

Güzel canım ama sanki birazcık küçük bak bende bundan düşünüyorum anne yanı gene 

image

(781 puan)
Hi mantıklıymış bak hiç o yünden bakmadım
0 oy
(2,725 puan)
Benimde.buna benzeyen.var cok kullanılmıyor ilerde ama ilk dogdu zaman cok kullanisli anne yani olarak cok rahat 
0 oy
(200 puan)
Canim park yatk kullandim iki evladimda da cok memnunum ve cok kullanisli 3 yasina kadar orda yatti desem yeriidir. Ama yok benim durumum iyi  bunu alip kullanim 1 yasina kadr kullansin yeni alrrim dersen onu al hevestir ama soylede bisey var  evet bebek  bereketiyle birlikte gelir ama mamasi bezi asisi hastaligi giysisi herseyi gecireceksin buda zor evredir senin nasil istedigin degil bebeginin neyde rahat edecegi onemli:) 
0 oy
(1,031 puan)
Canim bu tur besiklerin ahsap olmayani ve uygun fiyatta olanlari var istersen biraz daha arastir senin gonderdigin sayfada sanki biraz fiyat fazla yuksek gibi geldi bana 
0 oy
(1,668 puan)
Bana da birçok arkadaşım park yatak önerdi ama istemiyordum hiç. Buna benzer bir model aldım bizimkinin boyu küçüktü ama 50*90 boyundaydu. Oğlum 10 aylık ve iki aydır kaldırdık odadan içinde donemiyordu :) ama o döneme kadar çok rahat kullandık . Gene olsa gene park tercih etmem sanırım :)
0 oy
(5 puan)
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 470 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.
0 oy
13 cevap 399 göst.
0 oy
3 cevap 177 göst.

648,060 soru

3,416,066 cevap

4,246,517 yorum

183,173 üye

...